Euroleague

Ο Αταμάν αποκάλυψε τι είπε ο Δέδας και εκνεύρισε τον Κλάιμπερν

Ο προπονητής της Εφές, Εργκίν Αταμάν, αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου τους λόγους που οδήγησαν τον Κλάιμπερν να επιτεθεί στον Δέδα λίγο πριν το φινάλε του ματς με τη Φενέρ.

Παρά τις σημαντικές της απουσίες, η Φενέρμπαχτσε διέλυσε με 103-86 την Εφές στην «Ulker Sports Arena», αφήνοντας εκτός playoffs την back-to-back πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Μάλιστα, το φινάλε του αγώνα ήταν επεισοδιακό, καθώς ο Εργκίν Αταμάν αποχώρησε για τα αποδυτήρια 36,5 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε, ενώ λίγο αργότερα, ο Γουίλ Κλάιμπερν και Στέφανος Δέδας παραλίγο να έρθουν στα χέρια, με τους παίκτες των δύο ομάδων να γίνονται ένα... κουβάρι!

Με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου, ο Εργκίν Αταμάν αποκάλυψε το τί συνέβη στα τελευταία δευτερόλεπτα του ντέρμπι: «Όταν η διαφορά ήταν στους 17-18 πόντους στο φινάλε, ο βοηθός του Δημήτρη Ιτούδη (σσ. Δέδας) φώναξε πάμε να σκοράρουμε, εξοργίζοντας τον Κλάιμπερν. Η απειρία του πάγκου υποθέτω... Μάλλον ενθουσιάστηκαν με το γεγονός πως άφησαν εκτός συνέχειας την πρωταθλήτρια Ευρώπης», ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο 36,5'' πριν το τέλος του αγώνα:

«Ενώ υπήρχε μια διαφορά στο σκορ, έσφιξα το χέρι του Ιτούδη και αποχώρησα προκειμένου να αποφύγω τα υβριστικά συνθήματα των οπαδών της Φενέρ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x