Παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω ακόμα και με 16 πόντους, ο Ολυμπιακός έβγαλε αντίδραση, το πάλεψε στην Κωνσταντινούπολη, ωστόσο, δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει το comeback, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 79-77 από τη Φενέρμπαχτσε για την 6η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Οι «ερυθρόλευκοι» πάντως διαμαρτύρονται δικαίως για την τελευταία φάση του αγώνα, καθώς, ο Γιαν Μάνταρ έκανε ξεκάθαρο φάουλ στον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος στην προσπάθειά του για ντράιβ, με τους ανθρώπους του συλλόγου να κάνουν μάλιστα λόγο για «αλλοίωση αποτελέσματος».

Σχολιάζουν: Χρήστος Ρομπόλης,Τόλης Κοτζιάς, Παναγιώτης Κεφαλάς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

O Φαρίντ παρέλαβε το MVP του Νοεμβρίου και έβγαλε selfie με το βραβείο!

Ζέρβας: «Δεν θα αργήσει η νέα ημερομηνία για Φενέρ – Κομβικό ν’ απαντήσει το ΟΑΚΑ»

Παναθηναϊκός-Βαλένθια: Επιστροφή για Γιούρτσεβεν, μέσα ο Γκραντ - Οι 12άδες του αγώνα

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Προτεραιότητα της Πολιτείας η δημόσια ασφάλεια κι όχι οι φαντασιώσεις του Δ.Γιαννακόπουλου»!

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια της αναβληθείσας αναμέτρησης με τη Φενέρμπαχτσε

Ο Ολυμπιακός καλύπτει όλα τα έξοδα της Φενέρ για το επόμενο ταξίδι της στον Πειραιά

Εuroleague: Η Μπαρτσελόνα πρότεινε νέο συμβόλαιο με… δικαίωμα αποχώρησης

Δυσαρέσκεια στη Φενέρ για την αναβολή με Ολυμπιακό: «Αν γίνει το Παναθηναϊκός-Βαλένθια, τότε δεν τίθεται θέμα ασφαλείας»

Παναθηναϊκός AKTOR: Οδηγίες προς τους οπαδούς για τον σημερινό αγώνα με την Βαλένθια

Βρούτσης: Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να έχει φτιάξει το πρόβλημα στο ΣΕΦ -Γι’ αυτό δεν αναβάλαμε το πόλο του Παναθηναϊκού