Euroleague

Το απίστευτο deja vu του Ολυμπιακού με Φενέρ με τους ίδιους πρωταγωνιστές

Ο Ολυμπιακός είχε χάσει με το ίδιο δραματικό φινάλε και τους ίδιους πρωταγωνιστές με χθες από τη Φενέρμπαχτσε, πριν πέντε χρόνια, τότε στο ΣΕΦ.

Ένα άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στον Ολυμπιακό στο χθεσινό ματς με τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη επικράτησε 79-77 με τους «ερυθρόλευκους» να χάνουν διπλή ευκαιρία στο φινάλε να στείλουν το ματς στην παράταση, με το άστοχο σουτ του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος (όπου έχει προηγηθεί φάουλ του Γιαμ Μαντάρ για το οποίο διαμαρτύρονται οι Πειραιώτες) και τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να αδυνατεί να σπρώξει την μπάλα στο καλάθι με φόλοου.

Πέντε χρόνια πριν, στις 15 Νοεμβρίου του 2018, ο Ολυμπιακός είχε ζήσει ένα ανάλογο δράμα με μια κατάληξη που τη λες και… πανομοιότυπη. Με το σκορ τότε 72-73 στο ΣΕΦ, αφότου ο Κώστας Σλούκας με τρεις βολές και ένα ακόμη τρίποντο είχε φέρει τούμπα το ματς για τη Φενέρ και ο Κώστας Παπανικολάου είχε μειώσει στον πόντο, οι Πειραιώτες είχαν την τελευταία επίθεση. Ο Γκος ήταν και τότε αυτός που ανέλαβε την ευθύνη μπαίνοντας από τη δεξιά πλευρά της ρακέτας και επιχειρώντας ένα σουτ από τον δεξιό «αγκώνα». Δεν βρήκε, ωστόσο, στόχο ο Αμερικανός, αλλά ο Μιλουτίνοφ έχοντας πολύ καλή θέση προσπάθησε για το φόλοου, αλλά απέτυχε επίσης και οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν.

Θυμηθείτε τι είχε γίνει το 2018…


… και το χθεσινό deja vu

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x