Euroleague

«Υπάρχει αλλοίωση αποτελέσματος»: Το φάουλ του Μαντάρ στην τελευταία φάση που φωνάζει ο Ολυμπιακός

Ο Γιαμ Μαντάρ στην προσπάθειά του να κλέψει έκανε καθαρό φάουλ στον Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος πριν αυτός αστοχήσει στο τελευταίο σουτ του αγώνα, με τον Ολυμπιακό να φωνάζει και γι' αυτή τη φάση.

Ο Ολυμπιακός έκανε ένα φοβερό come-back στην Πόλη, αλλά δεν ολοκληρώθηκε ποτέ αφού το σουτ του Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος βρήκε… σίδερο και στη συνέχεια ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δεν κατάφερε με φόλοου να στείλει το ματς με τη Φενέρμπαχτσε στην παράταση.

Τα πράγματα ίσως να ήταν διαφορετικά, πάντως, αν οι διαιτητές είχαν δει πως στην τελευταία φάση υπήρξε καθαρό φάουλ του Γιαμ Μαντάρ στον Γκος, πριν αυτός εκτελέσει, άστοχα εν τέλει. Φάουλ, που θα έφερνε δύο βολές στον Αμερικανό γκαρντ, ο οποίος εκείνη τη στιγμή είχε 3/3 από τη γραμμή της φιλανθρωπίας.

Να σημειωθεί πως υπήρξε και άμεση αντίδραση από πλευράς «ερυθρόλευκων», οι οποίοι μετά το φινάλε του ματς έκαναν λόγο για «αλλοίωση αποτελέσματος».

Μάλιστα, δεν σκοπεύουν να το αφήσουν να περάσει έτσι, ενώ υπάρχει και άλλη μια χαρακτηριστική φάση με τις τρεις βολές που δόθηκαν στον Ντόρσεϊ για υποτιθέμενο φάουλ από τον Φαλ, όπου το ριπλέι έδειξε πως δεν υπήρξε κάποια παράβαση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x