Αποκλεισμό με φυσιολογική ήττα 4-0 σετ από κορυφαία αθλήτρια της αμερικανικής ηπείρου, την Αντριάνα Ντίαζ, η οποία είναι νούμερο 14 στα seeding του απλού γυναικών, γνώρισε την Τρίτη η Κατερίνα Τόλιου στον πρώτο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος πινγκ πονγκ ατομικών αγωνισμάτων στο Χιούστον. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια προσπάθησε να παρουσιαστεί ανταγωνιστική, όμως, λόγω και της ποιότητας της αντιπάλου, δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό.

Κρατάει, βεβαίως, την εμπειρία, τα συμπεράσματα από ένα πολύ χρήσιμο τεστ κόντρα σε εξαιρετική αθλήτρια, που δεν προέρχεται από την Ευρώπη ή την Ασία και το γεγονός ότι δικαιωματικά έδωσε το «παρών» στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα των ΗΠΑ.

Η Πορτορικανή μπήκε από την αρχή πολύ καλά στο ματς κι έδειξε ικανότητες απέναντι στην άμυνα. Είχε σταθερότητα και αρκετές επιθετικές επιλογές, αντίθετα η Τόλιου δεν μπόρεσε ν’ ακολουθήσει και ήρθε εύκολα η ήττα (3-11, 7-11, 5-11, 3-11).

Έτσι, η Τόλιου ολοκλήρωσε την αγωνιστική παρουσία της και τώρα υπάρχει μπροστά το ματς του Γιάννη Σγουρόπουλου για τον πρώτο γύρο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube