Δηλώσεις μετά την οδυνηρή εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα έκανε ο προπονητής του Ιωνικού, Μιχάλης Γρηγορίου, χαρακτηρίζοντας δύσκολο το αποτέλεσμα, αλλά τονίζοντας ότι τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα, αφού η ομάδα του μπορεί να παραμείνει στην Stoiximan Super League, αν καταφέρει να νικήσει στις δύο τελευταίες αγωνιστικές των playouts.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Ιωνικού:

Για το πού κρίθηκε το ματς: «Νομίζω ότι ουσιαστικά στην πρώτη στιγμή που έκανε ο ΠΑΣ Γιάννινα, ευτύχησε να πετύχει το γκολ. Καταλαβαίνετε ότι αυτά τα ματς κρίνονται σε λεπτομέρειες. Ήταν όντως μία λεπτομέρεια, γιατί δεν είχαμε δεχτεί ούτε φάση από τον ΠΑΣ. Ούτε εμείς είχαμε πολύ σημαντικές φάσεις, αλλά γενικά αν μία ομάδα μπορούσε να ανοίξει το σκορ ήμασταν εμείς. Παρ’ όλα αυτά βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, τα παιδιά κατέβαλαν τεράστια προσπάθεια, από εκεί και ύστερα χάσαμε ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε και τελικά μένει η πίκρα από μία ήττα που είναι πολύ δύσκολη, αλλά δεν καθορίζει τίποτα».

Για το πώς θα τη διαχειριστεί ψυχολογικά: «Δεν έχουμε να κάνουμε κάτι άλλο, από το να υλοποιήσουμε το πλάνο που έχουμε βάλει, να κερδίσουμε τα δύο επόμενα παιχνίδια αν θέλουμε να μείνουμε κατηγορία. Μην παραγνωρίζουμε ότι τα παιδιά έκαναν απίστευτη προσπάθεια μέχρι τώρα. Απομένουν δύο αγώνες δύσκολοι, αλλά αν κάνουμε το ακατόρθωτο και πετύχουμε άλλες δύο νίκες θα μείνουμε στην κατηγορία. Το είχα τονίσει και πριν το ματς, οποιοδήποτε αποτέλεσμα και να ερχόταν σήμερα, τα πάντα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηλιόπουλος: «Η ΑΕΚ είναι ιδέα και στάση ζωής - Οραματίζομαι όλα τα νέα παιδιά να είναι δικοί μας φίλαθλοι»

Τσακίρης: «Κανένα θέμα Παλίνια για ΑΕΚ - Τι ισχύει για τη νέα φανέλα»

Τσανάκας: «Πότε τελειώνει του Σμαΐλοβιτς - Κάνει νέες προτάσεις για τους στόχους του ο Ολυμπιακός»

Δεσύλλας: «Πλησιάζουν Ντε Φράι και Πένια, ανακοινώνεται ο Καμαρά - Οι εξελίξεις για Τσάπρα»

«Σε ευχαριστούμε Ραζβάν»: Το αποχαιρετιστήριο βίντεο του ΠΑΟΚ στον Λουτσέσκου

Ολυμπιακός σε Μπιανκόν: «Ευχαριστούμε για όλα»

Νικολό Σίρα: «Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2028»

Τεστάρει δυνάμεις με Άγιαξ και… επιστρέφει στη Λεωφόρο: Το πρόγραμμα των φιλικών του Παναθηναϊκού

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον Μουντιαλικό Ουρουγουανό Ματίας Βίνια»!

Σπουδαία κίνηση από Ηλιόπουλο: Αναλαμβάνει για έναν χρόνο όλα τα έξοδα λειτουργίας των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας