Stoiximan Super League

Ιωνικός: Τις επόμενες μέρες ξεκαθαρίζει για Σάκιτς, Σεμπά και Μασάς ενόψει του «τελικού» με ΟΦΗ

Προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Σάκιτς, Σεμπά και Μασάς στον Ιωνικό, με την κατάστασή τους -ενόψει και του αγώνα με τον ΟΦΗ- να ξεκαθαρίζει τις επόμενες μέρες.

Την προετοιμασία του ενόψει του εκτός έδρας ματς με τον ΟΦΗ το Σάββατο (6/5, 20:00), ενός εκ των δύο εναπομείναντων «τελικών» για την παραμονή του στη Stoiximan Super League, αρχίζει την Τρίτη (2/5) ο Ιωνικός (τη Δευτέρα οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου είχαν ρεπό).

Ενόψει λοιπόν αυτής της μάχης δεν λείπουν τα προβλήματα για τους «κυανόλευκους», τα οποία και αποκόμισε στο ματς (0-1) με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο της Νεάπολης.

Αρχικά, ο Σάκιτς έχει ένα σπάσιμο στη μύτη (από τη φάση με την αγκωνιά του Μπάλαν) και θα φανεί κατά τη διάρκεια της εβδομάδας το εάν θα μπορέσει να προλάβει τον αγώνα της Κρήτης. Από την πλευρά του ο Σεμπά έχει ένα αιμάτωμα στον προσαγωγό και η καταστασή του θα γίνει πιο ξεκάθαρη τις δύο επόμενες μέρες, ενώ τέλος ο Μασάς ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στη γάμπα που όμως δεν μοιάζει σοβαρό.

Αν μην τι άλλο, σημαντικά προβλήματα για τον Μιχάλη Γρηγορίου ενόψει της αναμέτρησης στο «Θ. Βαρδινογιάννης». Όπου, από την άλλη, ο Έλληνας τεχνικός θα έχει εκ νέου στη διάθεσή του τον Φαντιγκά, ο οποίος εξέτισε την ποινή καρτών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x