Μπορεί τα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα να οδεύουν προς την ολοκλήρωσή τους, ωστόσο σε πολλά από αυτά ο πρωταθλητής θα κριθεί στις τελευταίες αγωνιστικές! Αυτή την Κυριακή θα επικεντρωθούμε στη Ligue 1 και θα αφήσουμε το «άστρο» της Λιλ να λάμψει, για ακόμη μια φορά!

Λιλ-Σεντ Ετιέν: Δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε, η γκέλα της Παρί Σεν Ζερμέν έδωσε την δυνατότητα στη Λιλ να πάρει… +3 στην μάχη του πρωταθλήματος και πλέον ο τίτλος είναι ξεκάθαρα στα χέρια. Στον πρώτο από τους δύο «τελικούς» που απομένουν, αντίπαλος είναι η αδιάφορη Σεντ Ετιέν, η οποία δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την έξοδο στην Ευρώπη και γενικά κινήθηκε σε ρηχά νερά.

Μπορεί ο τεχνικός των «λιλουά» Κριστόφ Γκαλτιέ να κοουτσάρει από την εξέδρα, αφού είναι τιμωρημένος, ωστόσο η επιστροφή του Ρενάτο Σάντσες δίνει μια έξτρα αγωνιστική ώθηση στους πρωτοπόρους, που είδαν και πάλι τον Λιχατζί να μένει εκτός. Από την άλλη, τα πράγματα για την Σεντ Ετιέν είναι απογοητευτικά. Εκτός ο βασικός στόπερ Μουκουντί, μαζί με τον παρτενέρ του Σισέ (δανεικός από τον Ολυμπιακό), ενώ ο βασικός τερματοφύλακας Μασόν και ο δεξιός μπακ Μοντέστ, θα απουσιάσουν.

Η πρόταση μου για την συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι 1 ημίχρονο-1 τελικό, σε απόδοση που «παίζει» πάνω από το 2,00 σε αρκετές στοιχηματικές. Το κίνητρο της Λιλ είναι τεράστιο και θα θελήσει να «καθαρίσει» το ματς από τα πρώτα λεπτά με σκοπό να μην μπλέξει στο τέλος, απέναντι σε μια Σεντ Ετιέν που εκτός από αδιάφορη, έχει και αρκετές απουσίες που ειδικά στην άμυνα θα κοστίσουν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube