Στοίχημα

Η στοιχηματική πρόταση της ημέρας: Φουλ για τίτλο η Λιλ!

Η στοιχηματική πρόταση της ημέρας από το sport-fm.gr με μια επιλογή από την Ligue 1 που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τον πρωταθλητή.

Η αλήθεια είναι ότι μετά το χθεσινό εντυπωσιακό 2/2 του Γιώργου Τσανάκα με το Χ2 της Βιγιαρεάλ και το 1&over 2,5 goal της Χέρτα Βερολίνου, είναι δεδομένο ότι οι απαιτήσεις ανεβαίνουν. Αυτό είναι ένα έξτρα κίνητρο, ενώ η μια και καλή επιλογή που θα εμπιστευτούμε σήμερα από την Ligue 1 θα μας βγάλει ασπροπρόσωπους για να διπλασιάσουμε και με το παραπάνω τα λεφτά μας!

Είναι γεγονός πως υπάρχουν αρκετά ενδιαφέροντα ματσάκια στο σημερινό κουπόνι, ωστόσο το Λανς-Λιλ, ξεχωρίζει σαν τη… μύγα μέσα στο γάλα. Μιλάμε για ένα μεγάλο ντέρμπι στη Γαλλία με τις δύο πόλεις να απέχουν μόλις 40 χιλιόμετρα η μια από την άλλη.

Οι προκλήσεις δεν άργησαν να έρθουν αυτή την φορά, λίγο πριν το 112ο παιχνίδι μεταξύ των δύο «εχθρών», αφού οι οπαδοί των γηπεδούχων πήγαν στο Λιλ και γέμισαν την πόλη με μεγάλες αφίσες υπέρ της ομάδας τους!

Λανς-Λιλ: Πάμε όμως στο στοιχηματικό κομμάτι τώρα. Οι σημερινοί «μονομάχοι» διανύουν ίσως τη καλύτερή τους σεζόν εδώ και πάρα πολλά χρόνια, οπότε είναι δεδομένο ότι θα μας χαρίσουν ένα μαγικό ματς. Από την μια η Λιλ βρίσκεται στην πρώτη θέση και φλερτάρει με το πρωτάθλημα, από την άλλη η Λανς τα πηγαίνει εξαιρετικά και φιγουράρει στην πέμπτη θέση.

Η πρόταση μου για το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι 2 και over 1,5 γκολ σε απόδοση που «παίζει» από 2,40 μέχρι 2,50. Είναι σχεδόν αυτονόητο ότι μια ενδεχόμενη απώλεια βαθμών των φιλοξενούμενων πιθανόν να ισοδυναμεί με απώλεια του τίτλου, οπότε θα εκμεταλλευτούν την απίστευτη δυναμική τους και θα μπουν με το μαχαίρι στα δόντια. Οι γηπεδούχοι σίγουρα θα πιέσουν αφού είναι ντέρμπι, αλλά δεδομένα βρίσκονται ένα επίπεδο κάτω όσον αφορά την ποιότητα.

Η πρότασή μου: Λανς-Λιλ 2&over 1,5 goal

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu