Στοίχημα

Η πρόταση της ημέρας: Επιστρέφει στο Champions League... οκτώ χρόνια μετά!

Μία στοιχηματική επιλογή από την προτελευταία αγωνιστική της Serie A.

Λίγες αγωνιστικές έχουν μείνει ακόμα για την ολοκλήρωση των κορυφαίων πρωταθλημάτων της Ευρώπης, με τη Serie A περί ου ο λόγος να βρίσκεται στην τελική ευθεία δύο αγωνιστικές πριν το πέσιμο της αυλαίας στο καμπιονάτο.

Η χθεσινή στήλη δεν πέρασε, με τις Μπράιτον και Γουέστ Χαμ να μένουν στο 1-1 και απόψε θα ψάξουμε την επιστροφή στις επιτυχίες.

Μίλαν-Κάλιαρι (21:45): Απόψε ολοκληρώνεται η 37η και προτελευταία αγωνιστική της Serie A με συνολικά πέντε αναμετρήσεις. Τελευταίο χρονικά ματς είναι αυτό ανάμεσα στη Μίλαν και την Κάλιαρι στο «San Siro», παιχνίδι κομβικής σημασίας για τους γηπεδούχους.

Οι «ροσονέρι» βρίσκονται στην τρίτη θέση του καμπιονάτο με 75 πόντους μαζί με τη Γιουβέντους, έχοντας μάλιστα και ένα ματς λιγότερο, ενώ παράλληλα υπερτερούν στην ισοβαθμία. Επιπλέον, βρίσκονται στο +2 από την πέμπτη Νάπολι.

Με νίκη απόψε, η Μίλαν κλειδώνει τη συμμετοχή της στους ομίλους του Champions League της νέας σεζόν, επιστρέφοντας στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση μετά από οκτώ χρόνια και τη σεζόν 2013/14. Το σύνολο του Στέφανο Πιόλι έρχεται από δύο εντυπωσιακές εκτός έδρας εμφανίσεις, καθώς την περασμένη εβδομάδα επικράτησε 3-0 της Γιουβέντους και 7-0 (!) της Τορίνο. Και όλα αυτά χωρίς τον ηγέτη της, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Τα 11 από τα 15 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα εμφάνισαν «2-3 γκολ», ενώ στο ίδιο διάστημα μετράει εννέα Over 2.5.

Από την άλλη, με ένα εξαιρετικό ντεμαράζ στις έξι τελευταίες αγωνιστικές (4-2-0), η Κάλιαρι όχι μόνο βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά έχει και μαξιλαράκι ασφαλείας, ούσα στο +5 από τη 18η Μπενεβέντο. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό βρίσκεται μια... ανάσα από τη σωτηρία, καθώς ακόμα και να μην πάρει βαθμό στα δύο εναπομείναντα ματς (εντός με Τζένοα) μπορεί να σώσει τη χρονιά. Το τελευταίο διάστημα έχει ανεβάσει την απόδοσή της, σκοράροντας κατά ριπάς, ενδεικτικό πως στα τρία από τα έξι πιο πρόσφατα πέτυχε τουλάχιστον τρία γκολ.

Εν κατακλείδι, τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για τη νίκη έχει η Μίλαν, καθώς βρίσκεται μπροστά σε μια ιστορική βραδιά, επιστρέφοντας εκεί όπου ανήκει. Στο Champions League! Αμφότερες με άκρως επιθετικές φιλοσοφίες το τελευταίο διάστημα, έχουν το εύκολο γκολ. Περιμένουμε η ομάδα της Σαρδηνίας να βοηθήσει στο σκοράρισμα. Επιλογή μας λοιπόν ο συνδυασμός 1+Over 2.5 σε τιμές κοντά στο 1.80, ενώ αξίζει και το ρίσκο στο καλοπληρωμένο 1+G/G σε απόδοση που κυμαίνεται στο 2.55.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu