Έτοιμος να ολοκληρώσει τις μεταγραφές των Ρικάρντο Βαλέντε και Βαγγέλη Πλατέλλα είναι ο Ιωνικός.

Καταρχάς, σε ό, τι αφορά τον πρώτο, ο Πορτογάλος εξτρέμ βρέθηκε το Σάββατο (22/1) στο γήπεδο της Νεάπολης, προκειμένου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση των «κυανόλευκων» με τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, έχει περάσει ήδη από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο τη Δευτέρα (24/1). Να σημειωθεί ότι οι Νικαιώτες, οι οποίοι θα αποκτήσουν τον 30χρονο άσο ως ελεύθερο από την τούρκικη Τούζλασπορ, βλέπουν στο πρόσωπό του έναν ακραίο που θα μπορέσει να τους βοηθήσει στον τομέα του σκοραρίσματος, κάτι εξάλλου που φαίνεται και από τα στατιστικά του.





Επίσης, θετική έκβαση αναμένεται να έχει η υπόθεση επιστροφής του Πλατέλλα στον Ιωνικό. Υπενθυμίζεται ότι ο 33χρονος άσος κόπηκε από την αποστολή της Ξάνθης για το παιχνίδι με τη Βέροια και φαίνεται να απομένουν μόνο τα τυπικά για τη λύση της μεταξύ τους συνεργασίας. Μάλιστα, στους «κυανόλευκους» υπάρχει η αισιοδοξία ότι ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός θα βρεθεί στην προπόνηση της ομάδας τους την Τρίτη (25/1).



Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές -εφόσον φυσικά ολοκληρωθούν πρώτα οι μεταγραφές τους- πρόκειται να τεθούν άμεσα στη διάθεση του Δημήτρη Σπανού για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του, αρχής γενομένης για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο για την 20ή αγωνιστική της Super League 1 το προσεχές Σάββατο (29/1, 17:15).

Από εκεί και πέρα, βάσει προγραμματισμού, αυτές αναμένονται να αποτελέσουν τις τελευταίες αποκτήσεις του Ιωνικού στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο (είχε προηγηθεί και εκείνη του Βασίλη Μάντζη). Βέβαια, όπως ισχύει για κάθε ομάδα, δεν μπορεί να αποκλειστεί κάποια έξτρα κίνηση, εφόσον προκύψει κάποια ενδιαφέρουσα περίπτωση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube