Stoiximan Super League

Ιωνικός: Η περίπτωση Πλατέλλα και ο εξτρέμ που κόπηκε στα ιατρικά

Οι Ιωνικός και Πλατέλλας επιθυμούν να συνεργαστούν, όμως οι Νικαιώτες σέβονται το συμβόλαιο του παίκτη και εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις. Κόπηκε στα ιατρικά εξτρέμ που έφεραν να υπογράψουν.

Την προσπάθεια για τη μεταγραφική του ενίσχυση συνεχίζει ο Ιωνικός, ο οποίος έχει ανακοινώσει ήδη την πρώτη του κίνηση στη χειμερινή περίοδο, εκείνη του Βασίλη Μάντζη. Μάλιστα, ο 30χρονος επιθετικός πραγματοποίησε και το ντεμπούτο του με τα κυανόλευκα στην εκτός έδρας ήττα (1-0) των Νικαιωτών από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ωστόσο, όπως έχετε ενημερωθεί από το sport-fm.gr, οι νεοφώτιστοι ψάχνονται και για άλλες θέσεις.

Καταρχάς, για εκείνη του μεσοεπιθετικού. Στόχος της ομάδας του Δημήτρη Σπανού είναι η απόκτηση ενός παίκτη που θα μπορεί να αγωνίζεται τόσο πίσω από τον σέντερ φορ, όσο και στα άκρα. Υπάρχει η περίπτωση του Βαγγέλη Πλατέλλα, ενός εκ των κορυφαίων του περσινού συνόλου του Ιωνικού, το οποίο εξασφάλισε την άνοδο στα «μεγάλα σαλόνια» κατακτώντας το πρωτάθλημα στη Super League 2. Είναι δεδομένο ότι αμφότερες οι πλευρές επιθυμούν την εκ νέου συνεργασία τους, η οποία βέβαια εξαρτάται άμεσα και από τη λύση του συμβολαίου του 33χρονου άσου με την Ξάνθη. Οι «κυανόλευκοι» δεν προτίθενται να πιέσουν καταστάσεις, σεβόμενοι και το ακριτικό κλαμπ. Ως εκ τούτου, όπως είναι φυσιολογικό, εξετάζουν παράλληλα και άλλες λύσεις για την εν λόγω θέση.



Πέρα από την απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού με τα παραπάνω χαρακτηριστικά, στόχος των ανθρώπων του Ιωνικού είναι και η ενίσχυση με έναν καθαρόαιμο πλάγιο χαφ/εξτρέμ. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr, τις προηγούμενες μέρες βρέθηκαν μια ανάσα από τη κάλυψη του εν λόγω κενού, φέρνοντας στην Ελλάδα έναν ξένο (Ευρωπαίο) παίκτη με προϋπηρεσία και στη Super League, προκειμένου να υπογράψει. Κάτι που δεν συνέβη, όμως, καθώς ο ποδοσφαιριστής κόπηκε στα ιατρικά. Έτσι, οι Νικαιώτες έχουν στραφεί ήδη σ' άλλες περιπτώσεις.

Επίσης, φαίνεται πως προς το παρόν πηγαίνει πίσω η απόκτηση ενός κεντρικού χαφ. Ουσιαστικά, οι Νικαιώτες είχαν… κυκλώσει και αυτή τη θέση, καθώς τους άρεσε πολύ η περίπτωση ενός «οκταριού» που βρίσκεται σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία και το οποίο αγωνίζεται σε κλαμπ του εξωτερικού (Ευρώπη). Εάν και... δόθηκαν χέρια μεταξύ Ιωνικού και παίκτη, δεν έχει βρεθεί ακόμη η φόρμουλα αποδέσμευσής του (μέσω δανεισμού ή λύσης του συμβολαίου του).

Από εκεί και πέρα, δεν πρέπει να αποκλειστεί και κάποια περαιτέρω μεταγραφική κίνηση, δεδομένων και των αποχωρήσεων (αναπληρωματικών) που έχουν γίνει και οι οποίες αναμένεται να συνεχιστούν. Βέβαια, θα πρέπει να πρόκειται για κάποια ενδιαφέρουσα περίπτωση, η οποία να πληροί και τα οικονομικά στάνταρ της ομάδας. Όπως και να έχει, οι θέσεις που αυτήν τη στιγμή βρίσκονται στο «κάδρο» για τον Ιωνικό είναι εκείνες του μεσοεπιθετικού και του πλάγιου χαφ/εξτρέμ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x