Super League 2

Έκανε πάρτι στην Ξάνθη και εδραιώθηκε στην κορυφή η φοβερή Βέροια!

Με μια φανταστική εμφάνιση μέσα στην έδρα της Ξάνθης, η τρομερή Βέροια νίκησε 3-0, διατήρησε την κορυφή στον βόρειο όμιλο της Super League και αύξησε τη διαφορά τις από τους Ακρίτες!

Μπορεί η Ξάνθη να είναι από τα φαβορί για την άνοδο στα «μεγάλα σαλόνια», όμως η εντυπωσιακή Βέροια του Παύλου Δερμιτζάκη έκανε τρομερή εμφάνιση και πανηγύρισε μια εξαιρετικά σημαντική νίκη (0-3) για την 15η αγωνιστική του βορείου ομίλου της Super League 2, που της έδωσε τη δυνατότητα να μεγαλώσει τη διαφορά!

Συγκεκριμένα οι φιλοξενούμενοι παρέμεινα στην κορυφή της βαθμολογίας με 27 βαθμούς σε 12 παιχνίδια, με την δεύτερη ΑΕΛ να έχει 23 σε ίδιο αριθμό παιχνιδιών και τους Ακρίτες να παραμένουν στους 22, έχοντας όμως δύο παιχνίδια λιγότερα να ανατρέψουν την κατάσταση σε ένα άκρος ενδιαφέρον πρωτάθλημα.

Στο 30’ ο Γιακουμάκης άνοιξε το σκορ από κοντά, για να έρθει ο Μούργος στο 47’ με ένα φανταστικό σουτ και να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Πόζογλου στις καθυστερήσεις.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x