Το θέμα του Αίας Άοσμαν επανέφεραν… ξαφνικά στο ρεπορτάζ του Ιωνικού τούρκικες πηγές. Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Ερτάν Σουζγκούν μετέφερε πως οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις για εκ νέου συνεργασία, χωρίς όμως να γίνει συγκεκριμένος για το πώς αυτή θα συντελεστεί. Μια... επανένωση ωστόσο που, σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr, φαντάζει δύσκολη αυτήν τη στιγμή. Οι «κυανόλευκοι» από την πλευρά τους δεν επιβεβαιώνουν, εάν και στην εν λόγω περίπτωση πρέπει να έχουμε πάντα ανοιχτές τις «κεραίες» μας.



Υπενθυμίζεται ότι ο Σύρος άσος -που πραγματοποίησε εντυπωσιακή σεζόν πέρυσι με τους «κυανόλευκους» (34 συμ., 8 γκολ / 11 ασίστ)- μετακόμισε στα τέλη Ιουνίου στην Άδανα Ντεμίρσπορ. Νωρίτερα είχε φτάσει μια… ανάσα από την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ιωνικό, όμως -παρά την καταρχήν συμφωνία του με τους Νικαιώτες- αποφάσισε να συνεχίσει στην Τουρκία.

Από εκεί και πέρα, στον Ιωνικό τρέχουν για την κάλυψη των υπόλοιπων κενών τους. Σε ό, τι αφορά την περίπτωση του Λοβέρα, παραμένει «ζωντανή» και ο 23χρονος άσος είναι αρκετά πιθανό να μετακομίσει -ως δανεικός για τον επόμενο χρόνο- από τον Ολυμπιακό στην ομάδα του Δημήτρη Σπανού. Παρόλα αυτά, δεν μπορούμε να μιλάμε για κάτι τελειωμένο.

Αντίθετα, φαίνεται πως κολλά εκ νέου του Ντανίλο Γκόμες. Είχε σημειωθεί εξαρχής ότι η οι συζητήσεις ήταν πολύ προχωρημένες με τον 23χρονο μεσοεπιθετικό, όχι όμως και στο στάδιο που παρουσιαζόταν στη Βραζιλία

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube