Stoiximan Super League

Κοντά σε Ντανίλο Γκόμες ο Ιωνικός

Στη Βραζιλία κάνουν λόγο για οριστική συμφωνία Ιωνικού και Σάο Πάολο για τον Ντανίλο Γκόμες, με την υπόθεση βέβαια να βρίσκεται σε καλό δρόμο μεν αλλά να μην έχει τελειώσει ακόμη.

Η περίπτωση του Ντανίλο Γκόμες επανέρχεται στο προσκήνιο για τον Ιωνικό και μάλιστα δυναμικά!

Οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Σάο Πάολο για την απόκτηση του 23χρονου μεσοεπιθετικού, με την υπόθεση όμως να μην έχει τελειώσει ακόμη. Κάτι που, ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να συμβεί τις επόμενες μέρες ή και ώρες.

Νωρίτερα, υπήρξε και tweet από τον γνωστό Βραζιλιάνο δημοσιογράφο, Vene Casagrande, στο οποίο αναφερόταν ότι η Σάο Πάολο -η συνεργασία της οποίας με τον Γκόμες εκπνέει στα τέλη του 2022- τα βρήκε με τον Ιωνικό για την παραχώρηση του 75% των δικαιωμάτων του παίκτη (το υπόλοιπο 25% θα το κρατήσει η ίδια). Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο αριστεροπόδαρος άσος είναι προγραμματισμένο να ταξιδέψει τη Δευτέρα (15/8) ώστε να υπογράψει διετές συμβόλαιο με την ομάδα του Δημήτρη Σπανού.

Βέβαια, αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ, είναι εκείνο που σημειώθηκε και παραπάνω, ότι δηλαδή ακόμη δεν μπορούμε να μιλάμε για κάτι τελειωμένο, εάν και η υπόθεση είναι σε πολύ καλό δρόμο για τον Ιωνικό.



Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές του καλοκαιριού ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αποτελούσε εκ των βασικών στόχων του Ιωνικού για τη μεσοεπιθετική του γραμμή και κυρίως για τη θέση του δεύτερου φορ στο 5-3-2. Παρόλα αυτά, είχε ζητήσει αρκετό χρόνο από τους Νικαιώτες, κάτι που -μέχρι πρότινος- είχε πάει πίσω την περίπτωσή του.

Ο Γκόμες έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τη Σάο Πάολο, με την πρώτη ομάδα της οποίας έχει μόνο δύο συμμετοχές. Είχε δοθεί δανεικός κατά σειρά σε Γκρέμιο Εσπορτίβο Μπραζίλ, Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, Κουιαμπά, ενώ από τον περασμένο Απρίλιο αγωνιζόταν με την ίδια μορφή στην Πόντε Πρέτα της Serie B (14 συμ.).


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x