Stoiximan Super League

Στην Αθήνα για τον Ιωνικό ο Άοσμαν!

Στην Αθήνα -προκειμένου να ολοκληρώσει το μεγάλο comeback στον Ιωνικό- έφτασε ο Αίας Άοσμαν! Την Πέμπτη (18/8) αναμένεται η ανακοίνωση από την «καυνόλευκη» ΠΑΕ.

Επιστρέφει στον Ιωνικό ο Αίας Άοσμαν! Ο Σύρος μεσοεπιθετικός βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης (17/8) στην Αθήνα, προκειμένου να αποτελέσει εκ νέου μέλος του «κυανόλευκου» ρόστερ.

Όπως είχε σημειωθεί νωρίτερα η περίπτωση ήταν πολύ δύσκολη μεν για τον Ιωνικό, αλλά οι... κεραίες θα έπρεπε να παραμείνουν ανοιχτές. Όντως, λίγο αργότερα ο Άοσμαν έφτασε στην Ελλάδα, με τον Θοδωρή Τσιριγώτη, μέλος της διοίκησης και γιο του προέδρου του Ιωνικού, Γιάννη Τσιριγώτη, να τον υποδέχεται στο αεροδρόμιο (μάλιστα, αναρτήθηκε σχετική φωτογραφία και στα social media της ΠΑΕ).

Έπειτα, ο MVP του περασμένου πρωταθλήματος βρέθηκε στο γήπεδο της Νεάπολης, όπου είχε συνάντηση και με τον τεχνικό της ομάδας, Δημήτρη Σπανό, ενώ -αφού έβγαλε φωτογραφία με την εμφάνιση του κλαμπ- έκανε και δική του ανάρτηση μιλώντας για «επιστροφή στο σπίτι». Να σημειωθεί ότι η ανακοίνωση της επιστροφής του Άοσμαν στον Ιωνικό αναμένεται για την Πέμπτη (18/8).

Άοσμαν: Στην Αθήνα για τον Ιωνικό

Δείτε το σχετικό βίντεο που ανέβασε ο Ιωνικός καθώς και τις αναρτήσεις της ΠΑΕ και του Άοσμαν:




Άοσμαν: Στην Αθήνα για τον Ιωνικό

Άοσμαν: Στην Αθήνα για τον Ιωνικό

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x