Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας του Αζερμπαϊτζάν Ιλχάμ Αλίγιεφ επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της ΕΟΕ και Πρόεδρος των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών, Σπύρος Καπράλος στο Προεδρικό Μέγαρο του Μπακού.

Ο Aζέρος Πρόεδρος αρχικά συνεχάρη τον Σπύρο Καπράλο για την εκλογή του ως Προέδρου των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών, του ευχήθηκε καλή επιτυχία στις δράσεις του και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη για τη συμμετοχή στις εκδηλώσεις για την 30ή επέτειο της Εθνικής Ολυμπιακής Επιτροπής του Αζερμπαϊτζάν.

Υπενθύμισε με ικανοποίηση τους 1ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες που έγιναν στο Μπακού το 2015, υπογράμμισε τη σημασία αυτής της σπουδαίας διοργάνωσης και χαιρέτισε τον ρόλο του Σπύρου Καπράλου στη διοργάνωση των αγώνων.

Εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για τα καλά λόγια, ο κ. Σπύρος Καπράλος μετέφερε αρχικά τα συγχαρητήριά του με την ευκαιρία της 30ής επετείου της Εθνικής Ολυμπιακής Επιτροπής του Αζερμπαϊτζάν. Τονίζοντας τη σημασία των Πρώτων Ευρωπαϊκών Αγώνων, ο Πρόεδρος της ΕΟΕ επισήμανε την εξαιρετική διοργάνωση και τον ρόλο του αρχηγού του κράτους σε αυτήν.

Είπε ότι το Αζερμπαϊτζάν ήταν άξιος οικοδεσπότης αυτής της εκδήλωσης που συνέβαλε σημαντικά στην αλληλεγγύη της Ευρωπαϊκή Ολυμπιακής οικογένεια.

Ο Πρόεδρος Αλίγιεφ ευχαρίστησε για τα συγχαρητήρια και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι οι σχέσεις μεταξύ του Αζερμπαϊτζάν και των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών θα συνεχίσουν να αναπτύσσονται με επιτυχία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Θρίαμβος των Ελλήνων σκοπευτών στον Ιταλικό Grand Prix

63ο Ράλλυ Αιγαίου: Πρωτιά στον Φοίνικα Σύρου για το «METATRON II» και το «WATER GIPSY»

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U15 & U19: Στους «32» του διπλού οι έφηβοι Κοσμάς/Κούτρα κι οι κορασίδες Τασιού/Μιχάλαρου

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U15 & U19: Μέχρι τον τρίτο γύρο του διπλού μικτού Κοσμάς/Κοντοπούλου

Ράλλυ Αιγαίου: Σύρος και Λέρος συνεχίζουν το ταξίδι 63 ετών στην καρδιά του Αιγαίου

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U15 & U19: Οι αντίπαλοι των αθλητών μας στα ατομικά αγωνίσματα

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U15 & U19: Στις θέσεις 21-22 έφηβοι και παίδες, 24ες κατετάγησαν νεάνιδες και κορασίδες

Μεταγραφές πινγκ πονγκ περιόδου 2026-2027: Ο Ολυμπιακός φέρνει τον Σλοβένο Γιόργκιτς κι ο Παναθηναϊκός τη Γιαπωνέζα Όγιο

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U15 & U19: Μένουν στο κυνήγι της προνομιούχου 17ης θέσης οι παίδες

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U15 & U19: Με τρεις νίκες στον όμιλο οι νεάνιδες προχώρησαν στα πλέι οφ 1