Αναλυτικά μίλησε στους Γιάννη Σταυρόπουλο-Αλέξανδρο Ξενικάκη για:

-τη μετακίνησή του στη Μουσκρόν και αν τον έχουν καθοδηγήσει οι Έλληνες που αγωνίζονται στο Βέλγιο: «Είμαι χαρούμενος. Η προηγούμενη σεζόν ήταν δύσκολη σεζόν για εμένα, διότι δεν κατάφεραν να παίξω με τη Σεντ Ετιέν. Η επιλογή που έκανα αυτό το καλοκαίρι, πηγαίνοντας στη Μουσκρόν, ήταν μόνο για το καλό μου. Σίγουρα μας ταιριάζει ως Έλληνες το πρωτάθλημα του Βελγίου. Ο Γιώργος (σ.σ. Γκαλίτσιος), ο οποίος ήταν ήδη στην ομάδα, με έχει εντάξει κατευθείαν στο κλίμα της. Θέλω να προσαρμοστώ όσο πιο γρήγορα γίνεται και να πάρω όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια γίνεται. Είναι ενθαρρυντικό το να βλέπεις να υπάρχουν τόσοι Έλληνες και βλέποντας ότι έρχονται συνέχεια παίκτες στο Βέλγιο, είναι καλό αυτό για εμάς».

-το γεγονός ότι εμπλέκεται διοικητικά και στη Μουσκρόν ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ: «Δεν ήξερα πολλά για τον σύλλογο, αλλά με εξέπληξαν ευχάριστα οργανωτικά, αλλά και όχι μόνο, τα όσα είδα. Όχι, δεν έχω ακούσει κάτι παραπάνω, πέραν του ότι είναι πιθανό να μπει στον Παναθηναϊκό».

-το αν θα ήταν θετικός στο να συνεχίσει στη Μουσκρόν και την επόμενη σεζόν: «Από τη μια αν όλα πάνε καλά και μείνουμε ευχαριστημένοι κι οι δύο θα το σκεφτόμουν να μείνω. Από την άλλη λειτουργούμε και εγωιστικά. Έτσι, θα ήθελα να επιστρέψω στη Σεντ Ετιέν για να πάρω συμμετοχές, που δεν το κατάφερα φέτος».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube