Βέλγιο

Κορυφή με πεντάρα και περιμένει η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ

Μια εντυπωσιακή Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ σάρωσε εντός έδρας 5-0 τη Λόμελ για την έκτη αγωνιστική της Jupiler League κι ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

«Έπιασε» κορυφή και περιμένει η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ. Η προπέρσινη πρωταθλήτρια Βελγίου σάρωσε 5-0 εντός έδρας τη νεοφώτιστη Λόμελ για την έκτη αγωνιστική της Jupiler League και βρέθηκε στο +1 από τη Γάνδη, η οποία έχει ένα ματς λιγότερο κι, αν την Κυριακή νικήσει την έδρα της Γκενκ στο ντέρμπι, θα βρεθεί στην πρώτη θέση με +2, με τους νεοφώτιστους να μένουν κάτω από τις μεσαίες θέσεις.

Έμεινε εκτός εξάδας η Σταντάρ Λιέγης, η οποία έχασε 2-4 στην έδρα της Βέστερλο, η οποία παρέμεινε, πάντως, κάτω από τη μέση.

Ελπίζει για την πρώτη εξάδα η Μπέβερεν, η οποία νίκησε εντός έδρας 2-0 τη Σεν Τρούιντεν και την προσπέρασε με +1.

Δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις οι Λέουβεν και Σερκλ Μπριζ με το μεταξύ τους 1-1 στην έδρα της πρώτης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x