Στην αγωνιστική πρόοδο που συνεχίζει να δείχνει η ΑΕΚ (ως αποτέλεσμα και της τακτικής προσέγγισης του Ματίας Αλμέιδα) αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη, σημείωσε ότι το σύστημα που έχει καταλήξει ο Αργεντινός είναι σχεδόν… υβριδικό.

Εξήγησε λοιπόν ότι οι μόνοι από το κέντρο και μπροστά που έχουν σταθερή θέση είναι οι Σιμάνσκι και Γκαρσία (ως «κόφτης» και σέντερ-φορ αντίστοιχα), ενώ οι υπόλοιποι έχουν ελευθερία κινήσεων για να συνδυάζονται και να φτάνουν όλοι σε τελικές προσπάθειες.

Σε κάθε περίπτωση, όπως τόνισε, το κυριότερο είναι ότι η ομάδα εμφανίζει σταθερές στο παιχνίδι της και εξαφανίζει την ανασφάλεια που υπήρχε μέχρι πέρυσι για το τι θα δεις ακόμα και στο... β' ημίχρονο.

Κατά τ’ άλλα, σημείωσε ότι με τις υπάρχουσες βαθμολογικές συνθήκες ακόμα και η ισοπαλία στο δύσκολο ματς με τον Άρη δεν μοιάζει να αρκεί, ενώ απαντώντας αν θ’ αγοραστεί στο τέλος της σεζόν ο Πινέδα, σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «είναι δύσκολο, αλλά έτσι λέγαμε και με τον Αραούχο και στο τέλος θα μπει σε κανέναν… πυλώνα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σταματέλος: «Ο Μαρινάκης έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Μεντιλίμπαρ και στους παίκτες του Ολυμπιακού»

Δεσύλλας: «Λύτρωση η Ευρώπη για τον Παναθηναϊκό, χωρίς να του λύσει όλα τα προβλήματα»

«Χρόνια πολλά στρατηγέ»: Οι ευχές του ΠΑΟΚ για τα γενέθλια του Λουτσέσκου

Πανσερραϊκός: «Είναι ντροπή αυτό που γίνεται και σήμερα για το ελληνικό πρωτάθλημα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ δείχνει αξιοσημείωτη σταθερότητα μέσα σε ένα πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα»

Ντέμης: «Η ΑΕΚ είχε καλύτερες και περισσότερες ευκαιρίες από τον ΠΑΟΚ για να νικήσει»

Ντέμης για αποβολή Όζμπολτ: «Οδηγήθηκε σε λάθος ο διαιτητής από την αντίδραση του Τζολάκη, ούτε καν φάουλ δεν είναι»

Τσακίρης: «Δεν μπορεί να αισθάνεται ικανοποιημένη με τον βαθμό στην Τούμπα η ΑΕΚ, έχασε μια μεγάλη ευκαιρία»

Ντέμης για τις αποδοκιμασίες στον Μπακασέτα: «Εγώ είχα παραιτηθεί για αυτόν τον λόγο» - Τι είπε για Μπενίτεθ

Σαραγόσα: «Όταν μιλάω με προπονητές του εξωτερικού, γελούν με αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα»

TAGS: A.E.K.