Stoiximan Super League

Το sport-fm.gr στην προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα: Έπιασαν δουλειά για Άρη οι «κιτρινόμαυροι»

Μετά το χθεσινό ρεπό και τον… χαμό του τριημέρου στην «Αγια-Σοφιά – OPAP Arena», οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν στα Σπάτα για προπόνηση, ξεκινώντας τη δουλειά για Άρη. Το sport-fm.gr ήταν εκεί.

Τα κεφάλια μέσα στην ΑΕΚ!

Μετά το χθεσινό ρεπό και τον… χαμό του τριημέρου στην «Αγια-Σοφιά – OPAP Arena», οι «κιτρινόμαυροι» επέστρεψαν στα Σπάτα για προπόνηση, ξεκινώντας τη δουλειά για το ντέρμπι της Κυριακής (9/10, 21:15) με τον Άρη. Η «Ένωση», θυμίζουμε, επικράτησε 4-1 του Ιωνικού τη Δευτέρα (3/10), παίζοντας και πολύ καλό ποδόσφαιρο, στο ματς-γιορτή για την επιστροφή της στη Νέα Φιλαδέλφεια και τώρα έχει μπροστά της ένα παιχνίδι… αποδείξεων, στη Θεσσαλονίκη!

Σήμερα, λοιπόν, όπως και τις περισσότερες Τετάρτες, η προπόνηση στα Σπάτα είναι ανοικτή για τα ΜΜΕ. Το sport-fm.gr δίνει το «παρών» και σας μεταφέρει αποκλειστικά πλάνα από όσα δουλεύει ο Ματίας Αλμέιδα με τους παίκτες του.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε αρκετές ασκήσεις κυκλοφορίας τόσο σε κλειστούς χώρους, όσο και σε ανοικτό γήπεδο (από τον άξονα και τα άκρα). Όπως φυσικά και μεταβάσεις σε φάση άμυνας, με τους «κιτρινόμαυρους» να δουλεύουν το (εξαιρετικό) πρέσινγκ τους για άμεση ανάκτηση της μπάλας.

Να σημειωθεί πως ο Γιόνσον μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα και κατά συνέπεια θα βρίσκεται στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για το «Κλεάνθης Βικελίδης». Εκτός προπόνησης έμεινε ο Στάνκοβιτς, ο οποίος ταλαιπωρείται από οσφυαλγία, αλλά δεν υπάρχει ανησυχία ότι πρόκειται για κάτι σοβαρό. Κατά τ' άλλα, οι Άμραμπατ και Γαλανόπουλος έκαναν αποφόρτιση, ενώ όλοι οι υπόλοιποι -πλην των Χατζισαφί και Φαν Βέερτ- γυμνάστηκαν κανονικά στις εγκαταστάσεις των Σπάτων.

Δείτε ορισμένα πλάνα από το πρώτο κομμάτι της προπόνησης του «δικεφάλου»:





ΑΕΚ: Έπιασε δουλειά για Άρη - Πλάνα από την προπόνηση





ΑΕΚ: Έπιασε δουλειά για Άρη - Πλάνα από την προπόνηση

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x