Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Γιατί είναι σημαντική η ατάκα του Ντέμη για Μελισσανίδη»

Τον λόγο που η δήλωση του Ντέμη Νικολαΐδη περί μελλοντικής μετονομασίας του γηπέδου της ΑΕΚ σε «Δημήτρης Μελισσανίδης» έχει ιδιαίτερη σημασία εξήγησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Στην ατάκα του Ντέμη Νικολαΐδη για τον Δημήτρη Μελισσανίδη που έκανε αίσθηση αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης. Μιλώντας στην εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου-Αντώνη Καρπετόπουλου, σημείωσε ότι η άποψη που εξέφρασε ο θρύλος της «Ένωσης» ότι το γήπεδο πρέπει μελλοντικά να πάρει το όνομα του νυν διοικητικού ηγέτη έχει ιδιαίτερη σημασία.

Εξήγησε λοιπόν ότι είναι κάτι που το έλεγαν πολλοί -αλλά κανένας δεν το είχε ξεστομίσει δημόσια ως τώρα- και τόνισε ότι έχει παραπάνω αξία, σε συνδυασμό με την παραδοχή ότι μόνο εκείνος μπορούσε να το χτίσει.

Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι, τόνισε ότι οι δίωρες και απαιτητικές προπονήσεις του Ματίας Αλμέιδα έχουν να εμφανιστούν στην ΑΕΚ από την εποχή Φερέρ και υπογράμμισε ότι το προσεχές παιχνίδι με τον Άρη είναι και ψυχολογικά (εκτός από βαθμολογικά) κομβικό για την ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x