Ο Σεργκέι Ρεμπρόφ παραμένει ο πρώτος στόχος της ΑΕΚ, αλλά επαφές έχουν γίνει και με άλλες δύο καλές περιπτώσεις προπονητών, όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Ρεμπρόφ είναι η πρώτη επιλογή της ΑΕΚ, έχει ρωτήσει και ο ίδιος τον Τσιγκρίνσκι για την ομάδα και δείχνει θετικός, αλλά υπάρχουν δύο βασικοί ανταγωνιστές. Η μία είναι η Αλ Αΐν που μπορεί να προσφέρει και τα διπλάσια χρήματα και η άλλη η εθνική Ουκρανίας που θα ήθελε πολύ και ο ίδιος να πάει», τόνισε.

Σχετικά με τις εναλλακτικές, είπε: «Υπάρχουν άλλοι δύο προπονητές, που δεν είναι Ισπανοί και είναι ανοιχτές περιπτώσεις. Ο Παπαδημητρίου είναι σε επαφή μαζί τους και δείχνουν ζεστοί. Το βλέπω δύσκολο για Έλληνα προπονητή, όπως τον Γιαννίκη. Ο στόχος της ΑΕΚ είναι μέχρι 30 Μαΐου να έχει προπονητή».

Όσο για την περίπτωση του Χοσέ Μπορδαλάς, ανέφερε: «Ο Ισπανός έχει προταθεί, σίγουρα είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση, αλλά ταυτόχρονα και πολύ δύσκολη. Η Βαλένθια λέγεται πως τον έχει πρώτο στόχο και η Χετάφε αξιώνει χρήματα για να τον αφήσει. Δεν έχει γίνει επαφή με την ΑΕΚ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.