Stoiximan Super League

Προσπαθεί για Ρεμπρόφ, βλέπει και Μπορδαλάς η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ εντείνει τις προσπάθειες για την πρόσληψη προπονητή με τον Ρεμπρόφ πρώτη επιλογή, αλλά και τον Μπορδαλάς στα υπόψη.

Εντείνεται η προσπάθεια της ΑΕΚ για πρόσληψη προπονητή. Πρώτη επιλογή παραμένει ο Σεργκέι Ρεμπρόφ, αλλά δεν πρόκειται για εύκολη περίπτωση και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος.

Παρότι το εμπόδιο του συμβολαίου με τη Φερεντσβάρος ξεπερνιέται, καθώς ο Ουκρανός θα αποχωρήσει από τον πάγκο της, η εθνική Ουκρανίας είναι ο βασικός «αντίπαλος» για τους κιτρινόμαυρους. Όχι όμως και ο μοναδικός, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον από την αραβική Αλ Αΐν, ενώ φήμες υπάρχουν για εμπλοκή της Φενέρμπαχτσε ή και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο Ρεμπρόφ δεν έχει κλείσει την πόρτα της ΑΕΚ και «ζυγίζει» τις επιλογές του έχοντας ως προτεραιότητα να πάει σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα, από το οποίο για την ώρα δεν έχει στα χέρια κάτι χειροπιαστό.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», η ΑΕΚ έχει στα υπόψη της και τον Χοσέ Μπορδαλάς. Ο 57χρονος Ισπανός τεχνικός αναμένεται να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από την Χετάφε, στην οποία εργάζεται από το 2016 παρουσιάζοντας εξαιρετικό έργο. Πέρα από του ότι οδήγησε τους Μαδριλένους ξανά στη μεγάλη κατηγορία, το 2019 έφτασε μια ανάσα από την έξοδο στο Champions League τερματίζοντας στην πέμπτη θέση και αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στη La Liga. Ο Μπορδαλάς, που έχει περάσει από πολλές ακόμη ομάδες μεταξύ των οποίων Έλτσε, Αλαβές, Έρκουλες και Αλκορκόν, επίσης δεν είναι εύκολη λύση, καθώς μεταξύ άλλων είναι στο στόχαστρο και της Βαλένθια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x