Stoiximan Super League

Η ΑΕΚ έχει αντίπαλο τα χρήματα των Καϊράτ, Αλ-Αΐν και το πρεστίζ της εθνικής Ουκρανίας για Ρεμπρόφ

Οι Ουκρανοί επιβεβαιώνουν στο ακέραιο το ρεπορτάζ προ ημερών του sportfm.gr, ωστόσο υπάρχει συνέχεια στο θέμα του Σεργκέι Ρεμπρόφ τόσο με την ΑΕΚ όσο και με τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους.

Ο Σεργκέι Ρεμπρόφ αποτελεί ένα όνομα που παίζει δυνατά στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Ο Ουκρανός τεχνικός μένει ελεύθερος από την Φερεντσβάρος και ακούγεται δυνατά για αρκετές ομάδες. Όπως και για την εθνική Ουκρανίας. Κάτι που επιβεβαιώνει απόλυτα το ρεπορτάζ του sportfm.gr που ανέφερε ότι η αποχώρησή του από την Φερεντσβάρος είναι δεδομένη και πως το όνομά του θα παίξει δυνατά για την εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Το ρεπορτάζ στην περίπτωση του Ρεμπρόφ έχει αρκετό... ψωμί. Τόσο στην περίπτωση της ΑΕΚ, όσο και με τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους που υπάρχουν για τον Ουκρανό τεχνικό. Η πρόταση της Ένωσης είναι λίγο κάτω από το 1 εκατ. ευρώ (στις 800-900 χιλ.) και του προσφέρεται η επιλογή να χτίσει από το ξεκίνημα μια ομάδα από την αρχή, που θα συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η επικοινωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές συνεχίζει να υπάρχει, κάτι που επιβεβαιώνει το περιβάλλον του Ρεμπρόφ και αναφέρει πως βλέπει με καλό μάτι την προοπτική της ΑΕΚ. Εδώ, όμως, υπάρχει ένα αλλά... Βασικά, ίσως παραπάνω από ένα...

Ο Ρεμπρόφ έχει αρκετή πέραση. Η Καϊράτ Αλμάτι από το Καζακστάν τον έχει πολύ ψηλά στη λίστα της. Όπως και η Αλ-Αΐν αφού ο Ουκρανός έχει πολύ καλό όνομα στη Σαουδική Αραβία από το πέρασμά του από την Αλ Αχλί Τζέντα. Τα λεφτά που του δίνουν οι Καζάκοι και οι Σαουδάραβες είναι πολλά. Σε βαθμό που αγγίζουν το 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως και μιλάμε για πάρα πολύ καλά χρήματα. 

Ιδιαίτερα η Αλ-Αΐν είναι αυτή που έχει εκφράσει πιο έντονα από κάθε άλλον σύλλογο το ενδιαφέρον της. Οι Σαουδάραβες θέλουν έναν προπονητή που έχει περάσει από το πρωτάθλημά τους, αλλά και που να έχει πλούσιο παλμαρέ αναφορικά με την κατάκτηση τίτλων. Ο Ρεμπρόφ είναι μια τέτοια περίπτωση και του στρώνουν... κόκκινο χαλί, προσφέροντάς του μεγάλα χρηματικά ποσά για τον ίδιο και για τις μεταγραφές.

Ο 47χρονος τεχνικός δεν... καίγεται να απαντήσει παρά τις πιέσεις που δέχεται. Περιμένει αυτό που γράφουν οι Ουκρανοί και για το οποίο σας είχε ενημερώσει από τις 17 του μήνα το sportfm.gr: την εθνική Ουκρανίας! Ο Αντρέι Σεβτσένκο είναι πιθανό να αποχωρήσει μετά το Euro και ο ίδιος έχει όνειρο να τον αντικαταστήσει. Είναι ο μεγάλος στόχος της ομοσπονδίας της χώρας, το θέλει και ο ίδιος. 

Αυτό που θέλει ο ίδιος αυτή τη στιγμή είναι αν μπορέσει να βρει μια ομάδα που θα του δίνει το δικαίωμα να βρίσκεται και στον πάγκο της εθνικής Ουκρανίας, εφόσον του το επιτρέπουν οι συνθήκες. Αν μπορεί να τα συνδυάσει και τα δύο θα είναι το κατάλληλο για τον ίδιο. Μοιάζει, όμως, δύσκολο να το καταφέρει! Γι' αυτό και τρενάρει όσο μπορεί τις περιπτώσεις των ενδιαφερόμενων ομάδων. 

Γενικότερα, ο Ρεμπρόφ δείχνει να είναι μπερδεμένος. Του αρέσει η προοπτική της ΑΕΚ αλλά έχει τους προβληματισμούς του για το ελληνικό πρωτάθλημα. Βλέπει με θετικό μάτι τόσο την Καϊράτ, όσο και την Αλ-Αΐν. Ειδικά την τελευταία, γνωρίζοντας το πρωτάθλημα καλά. Μα πάνω από όλα δεν ξέρει τι θα συμβεί στην εθνική Ουκρανίας που είναι η προτεραιότητά του. Αν γνώριζε από τώρα περισσότερα, ίσως να μην είχαμε τόση αναμονή. Ούτε και οι συνεργάτες του που θέλει να πάρει μαζί του σε όποια ομάδα συνεχίσει την καριέρα του...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x