Τη δική του οπτική για το θέμα της αποπομπής του Ζόρντι Μπερτομέου από την προεδρία της Ευρωλίγκας έδωσε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Κοντός, που ανέφερε με ανάρτησή του στο Instagram ότι το αίσθημα δικαιοσύνης προ πολλού, αλλά και πως κάθε φορά που τελείωνε το «χειρουργείο», κάποιος έτριβε τα χέρια του.

Αναλυτικά όσα έγραψε:
«Κάθε πρόστιμο έμοιαζε με μαχαιριά μίσους, κάθε φορά που ο Παναθηναϊκός μιλούσε τον κοιτούσαν με ειρωνεία, κάθε φορά που ο Γιαννακόπουλος φώναζε, τον παρουσίαζαν σαν τον τρελό του χωριού και κάθε φορά που τελείωνε το "χειρουργείο" κάποιος έτριβε τα χέρια του. Δεν είναι θέμα δικαίωσης, γιατί το αίσθημα δικαιοσύνης χάθηκε προ πολλού.

Για κάθε άρθρο, για κάθε έρευνα, για κάθε στημένη διαπόμπευση, για κάθε στιγμή που κάποιοι βγήκαν γραφικοί και για κάθε στιγμή που ο κόσμος της ομάδας σάλταρε, οφείλουν να ειπωθούν όλοι οι λόγοι της αποπομπής».


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Όλοι οι αγώνες του Παναθηναϊκού στην EuroLeague θα μεταδίδονται δωρεάν στη Γαλλία!

Μάνατζερ Γουόκαπ: «Ήμασταν αποφασισμένοι να πάμε στα δικαστήρια με τον Ολυμπιακό - Δεν έκαναν κάτι να τον κρατήσουν»

«Παίρνω θέση στην κερκίδα» από τον πιλότο στην πτήση του Ολυμπιακού για Βιτόρια και ευχές για back to back

Μπαρτζώκας: «Να αξιοποιήσουμε το ταλέντο μας - Έχει ιδιαιτερότητες το παιχνίδι της Μπασκόνια»

Μίλερ-ΜακΙντάιρ: «Χαίρομαι που επιστρέφω στη Βιτόρια - Πρέπει να τους περιορίσουμε σε άμυνα και επίθεση»

Με Μιλουτίνοφ στη Βιτόρια ο Ολυμπιακός

Μπόνγκα: «Μας γεμίζει αισιοδοξία ότι μπορούμε να κατακτήσουμε όλους τους τίτλους, αλλά...»

Ομπράντοβιτς: «Το πρώτο παιχνίδι της Euroleague σε κάθε σεζόν είναι ξεχωριστό» - Τι είπε για σέντερ

Παναθηναϊκός: Διαθέσιμος για Παρί ο Ρογκαβόπουλος!

Οι GM της EuroLeague θεωρούν σίγουρο στο F4 τον Ολυμπιακό, αλλά πρώτο φαβορί τον Παναθηναϊκό