Euroleague

Ζέρβας: «Αυτά καταλογίζουν οι ομάδες της Ευρωλίγκας στον Μπερτομέου»

Τους λόγους που μπήκε για τα καλά ο Ζόρντι Μπερτομέου στην… μπούκα των ομάδων της Ευρωλίγκας, με αποτέλεσμα την απόφαση καθαίρεσής του, ανέλυσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

Το χρονικό της πορείας του Ζόρντι Μπερτομέου προς την… έξοδο της Ευρωλίγκας κατέγραψε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας. Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, υπογράμμισε ότι η απόφαση για καθαίρεση του CEO το προσεχές καλοκαίρι ελήφθη μετά τον οικονομικό έλεγχο των πεπραγμένων του.

Εξήγησε λοιπόν ότι δεν έχουν δημοσιοποιηθεί τα αποτελέσματά του, ωστόσο είναι δεδομένο ότι οι ομάδες τον κατηγορούν -όχι ότι έβγαζε χρήματα ο ίδιος, αλλά ότι σίγουρα απέτυχε στην προσπάθεια να προσελκύσει παραπάνω έσοδα.

Εξάλλου ανέφερε ως παράδειγμα το γεγονός ότι μια ομάδα όπως η ΤΣΣΚΑ συνεισέφερε στα τηλεοπτικά έσοδα μόλις 500.000 ευρώ (τη στιγμή που Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός προσέφεραν συμβόλαια 5-6 εκατ. ευρώ), ενώ τα παιχνίδια των Βιλερμπάν και Μονακό δεν μεταδίδονται καν στη Γαλλία.

Τόνισε λοιπόν ότι όλα αυτά (και πολλά ακόμη) θεωρήθηκαν αποδείξεις ανεπάρκειας στη διοίκηση, ενώ η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τις ομάδες ήταν οι χειρισμοί του για το πώς θα συνεχιστεί η διοργάνωση μετά την πανδημία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x