Επέστρεψε εκεί που ανήκει η Άννα Κορακάκη!

Η δις χρυσή Ολυμπιονίκης του 2016 στο Ρίο, μετά και τη φετινή της στέψη ως πρωταθλήτρια Ευρώπης, αλλά και το χάλκινο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Μπακού και της Αιγύπτου έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική εκκίνηση στη φετινή χρονιά, με τις επιδόσεις της να την εκτοξεύουν στη λίστα του ranking.

Συγκεκριμένα η Άννα Κορακάκη βρέθηκε στην κορυφή τόσο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, όσο και σε εκείνη για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στους οποίους έχει ήδη προκριθεί.

Στην πρώτη η σπουδαία Ελληνίδα αθλήτρια έχει 8125 βαθμούς και στη δεύτερη θέση του πίνακα αξιολόγησης της Παγκόσμιας Κατάταξης στα 10μ. αεροβόλο πιστόλι βρίσκεται η Σέρβα Αρούνοβιτς με 5518 βαθμούς.

Στην Ολυμπιακή κατάταξη η Κορακάκη έχει 5500 βαθμούς και η Βερόνικα Μάγιορ από την Ουγγαρία ακολουθεί με 4450.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ευχαρίστησε ΠΑΕ και Αλαφούζο ο Παναθηναϊκός ΑΟ!

ΑΕΚ: Γενική Συνέλευση στην Ερασιτεχνική - «Θα υπάρξει ενημέρωση επί των όσων ψευδών και συκοφαντικών διαχέονται»

Νίκος Κακλαμανάκης: Δικαίωση στον Άρειο Πάγο για τη δικαστική διαμάχη με την Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία

Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ Under 21 και τα ζευγάρια των Ελλήνων αθλητών

Άγγιξε τα 15.000 μέλη ο Παναθηναϊκός ΑΟ!

Η πρεμιέρα της Τέρπου στο WTT Contender πινγκ πονγκ της Βόρειας Μακεδονίας

Σακελλαροπούλου στη «Δίκη»: «Η μεγαλύτερη παθογένεια της Δικαιοσύνης είναι η βραδύτητα»

Παναθηναϊκός: Μέχρι σήμερα (31/5) οι κάρτες μέλους για τον Α.Ο. και η... προτεραιότητα για Βοτανικό!

Βαλκανικό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U11 & U13: Στα πέντε μετάλλια κλείνει η συγκομιδή της Ελλάδας

Βαλκανικό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U11 & U13: Ασημένιο μετάλλιο οι μίνι παμπαίδες, χάλκινο η μικτή ομάδα U13