Παίκτη της Σταντάρ Λιέγης αποτελεί και επίσημα εδώ και λίγες ημέρες ο Γιώργος Κουτρουμπής.

Ο Έλληνας στόπερ στις πρώτες του δηλώσεις με την φανέλα της νέας του ομάδας, τόνισε πως η μετακίνηση αυτή είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για την καριέρα του και πως το βελγικό πρωτάθλημα ταιριάζει στις ικανότητές του περισσότερο από ότι το ελληνικό.

Παράλληλα, υποστήριξε πως παρά την αποχή του από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις είναι έτοιμος να αγωνιστεί εφόσον το επιθυμεί ο προπονητής της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Βάσει της ποιότητας της ομάδας, η Σταντάρ δεν βρίσκεται στην θέση που της αρμόζει και θεωρώ ότι θα είμαστε μέσα στις έξι ομάδες που θα συμμετέχουν στα play off. Είμαι σίγουρος πως ερχόμενος εδώ έχω κάνει τη σωστή επιλογή. Ακόμα και να μην υπήρχαν τα οικονομικά προβλήματα που προκάλεσαν τη λύση του συμβολαίου μου, ήθελα να φύγω από την Ελλάδα και να δοκιμάσω μία καινούρια εμπειρία.

Όταν ενημερώθηκα για το ενδιαφέρον της Σταντάρ, το θεώρησα ως μία καλή ευκαιρία, μια και το βελγικό ποδόσφαιρο είναι πιο έντονο σε σχέση με αυτό στην Ελλάδα και ταιριάζει στις ικανότητές μου. Δεν έχω αγωνιστεί για ένα μήνα, όμως βρίσκομαι σε καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης, είμαι στη διάθεση του προπονητή. Μπορώ να αγωνιστώ σε σύστημα είτε με δύο είτε με τρεις στόπερ, ενώ μπορώ να αποτελέσω εναλλακτική ακόμα και ως αμυντικό χαφ εάν είναι απαραίτητο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube