Δηλώσεις ενόψει της μάχης του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα στο «T-Center» (20/3, 21:15) παραχώρησε ο Ματίας Λεσόρ.

Ο Γάλλος σέντερ αναφέρθηκε στην επιστροφή του και πως θα ήθελε να συμβεί δύο μήνες πριν, τονίζοντας όμως ότι ήθελε να γυρίσει στο 100% και στην καλύτερή του φόρμα.

Παράλληλα, για τη βαθμολογική θέση του Παναθηναϊκού επισήμανε πως «δεν είμαστε στη θέση που θέλουμε, αλλά ακόμα είμαστε ζωντανοί. Όσο είμαστε ζωντανοί, πρέπει να πιστεύουμε και να παλεύουμε για αυτά που θέλουμε να πετύχουμε».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ματίας Λεσόρ:

Για την επιστροφή του και το πόσο έτοιμος νιώθει: «Ήθελα να γυρίσω στο 100% και στην καλύτερή μου φόρμα. Δουλεύω γι' αυτό».

Για το πότε θα δει ο κόσμος τον Ματίας Λεσόρ ξανά στο 100%: «Δεν έχω ιδέα. Ήταν η πρώτη φορά που τραυματίστηκα σε όλη μου την καριέρα. Είναι η πρώτη φορά που ήμουν εκτός μπάσκετ για πάνω από μήνα. Οπότε, δεν ξέρω πώς αντιδρά το σώμα μου, πόσο θα κρατήσει. Δουλεύω όσο πιο σκληρά μπορώ».

Για το αν νιώθει πως; επέστρεψε την κατάλληλη στιγμή: «Η σωστή στιγμή θα ήθελα να ήταν να επιστρέψω 2 μήνες πριν. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει την κρίσιμη στιγμή. Είμαστε στην κούρσα για να διεκδικήσουμε αυτά που θέλουμε. Δεν είμαστε στη θέση που θέλουμε, αλλά ακόμα είμαστε ζωντανοί. Όσο είμαστε ζωντανοί, πρέπει να πιστεύουμε και να παλεύουμε για αυτά που θέλουμε να πετύχουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χωρίς Νιλικίνα και Χολ η δωδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπασκόνια

Επτά χρόνια είχε να συμβεί στη Euroleague, το έκανε ο Ολυμπιακός και… ξεπέρασε τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Νουόρα: «Ο Παναθηναϊκός είναι εξαιρετικά ταλαντούχος σε κάθε θέση, αλλά το ίδιο και εμείς»

Χωρίς Ιζούντου κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Ερυθρός Αστέρας

Κεκλεισμένων των θυρών για λόγους ασφαλείας το Ρεάλ Μαδρίτης-Χάποελ Τελ Αβίβ

Χωρίς Τζέιμς, αλλά με Οκόμπο και με 9 παίκτες διαθέσιμους η Μονακό κόντρα στην Εφές

Αταμάν:«Στο Βελιγράδι 20.000 άνθρωποι φώναζαν ''Ολυμπιακός'', τώρα είναι η σειρά μας να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε»

Παναθηναϊκός: Επέστρεψε από τις ΗΠΑ και δήλωσε «παρών» στην προπόνηση της Πέμπτης ο Ναν

Ζέρβας: «Σοβαρός για το ένα απ’ τα τρία βήματα ο Ολυμπιακός - Σαν να έχει τραβήξει την… πρίζα η Μπασκόνια»

Οι διαιτητές του Παναθηναϊκός-Ερυθρός Αστέρας