Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού AKTOR ενόψει του αποψινού αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα μετέφερε ο Γιώργος Πετρίδης.
Ο ρεπόρτερ χαρακτήρισε την αναμέτρηση ως έναν «μεγάλο τελικό», τονίζοντας πως αν οι «πράσινοι» πάρουν τη νίκη θα διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για την είσοδο στην 6άδα. Σε αντίθετη περίπτωση, όπως είπε, το έργο τους για το πλασάρισμα θα γίνει πολύ πιο δύσκολο.
«Έχει τεράστια σημασία η νίκη, ακόμη και με μισό πόντο… Ιδανικό θα ήταν να καλυφθεί και η διαφορά, κάτι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Κέντρικ Ναν είναι πανέτοιμος, καθώς επέστρεψε από τις ΗΠΑ και προπονήθηκε κανονικά. Ο Λεσόρ βρίσκεται σε ακόμη καλύτερη κατάσταση, έχοντας πλέον περισσότερες προπονήσεις στα πόδια του, με τον Πετρίδη να εκτιμά ότι ο Γάλλος μπορεί να αποτελέσει καθοριστικό παράγοντα της αναμέτρησης.
Παράλληλα, σημείωσε πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να περιορίσει τους Μονέκε και ΜακΙντάιρ, αλλά και να αποφύγει τη χαλαρότητα που συχνά εμφανίζει στα ξεκινήματα των αγώνων.
Τέλος, στάθηκε στη σημασία των επιλογών του Εργκίν Αταμάν για τη 12άδα, καθώς οι αποφάσεις του Τούρκου τεχνικού ενδέχεται να παίξουν ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού.
Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






