Euroleague

Παναθηναϊκός: Επέστρεψε από τις ΗΠΑ και δήλωσε «παρών» στην προπόνηση της Πέμπτης ο Ναν

Ο Κέντρικ Ναν επέστρεψε από τις ΗΠΑ όπου ταξίδεψε για την κηδεία της γιαγιάς του, δίνοντας κανονικά το «παρών» στην προπόνηση της Πέμπτης και ενόψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα.

Παρών στην προπόνηση της Πέμπτης ο Κέντρικ Ναν!

Ο Αμερικανός γκαρντ ταξίδεψε στις ΗΠΑ για να βρεθεί στην κηδεία της γιαγιάς του, επιστρέφοντας για να τεθεί στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν για την εντός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα (20/3, 21:15)!

Ο Κέντρικ Ναν έχει μέσο όρο 19,5 πόντους, 2,9 ριμπάουντ και 3,7 ασίστ ανά παιχνίδι στη φετινή Ευρωλίγκα.

Πετρίδης: «Ο Χολμς, η 12άδα του Αταμάν με τον Ερυθρό Αστέρα και το θέμα των ψηλών»


Ο Γιώργος Πετρίδης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 σχολίασε πως ο Εργκίν Αταμάν πλέον θ’ αποφασίζει για τη 12άδα της ομάδας βάσει αντιπάλου, όπως θα κάνει και ενόψει του Ερυθρού με την περίπτωση του Χολμς.

Εξήγησε πώς ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει από το ματς με της Παρασκευής να κάνει βήμα για την 6άδα και σχολίασε ότι: «Πρέπει να θωρακίσει την έδρα του και να βγάλει 1-2 μεγάλα αποτελέσματα μακριά από την Αθήνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x