Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM Πάτρας 96,3 με αφορμή το σημερινό φιλικό της ΑΕΚ κόντρα στην Παναχαϊκή έκανε ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης στάθηκε στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, τονίζοντας πως τα προηγούμενα χρόνια ο πρωταθλητής κρινόταν πολύ πιο νωρίς, ενώ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια και στη νέα προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα της Πάτρας.

Για το φιλικό με την Παναχαϊκή: «Ήταν επιθυμία του κ. Χιμένεθ, να παίξουμε ένα φιλικό τώρα στη διακοπή, μου ζήτησε μία καλή ομάδα, με καλό γήπεδο και καλές συνθήκες και η πρώτη μου σκέψη ήταν η Παναχαϊκή που πλέον λειτουργεί επαγγελματικά και διαθέτει όλα τα παραπάνω στοιχεία, μίλησα με τον Κώστα και κλείσαμε το φιλικό. Γνωρίζω προσωπικά εδώ και χρόνια τον Πλάτωνα Μαρλαφέκα που ασχολείται ενεργά με την ομάδα έχουμε εξαιρετικές σχέσεις, είναι ένας άνθρωπος που έχει ωραίες ιδέες, μου είχε εκφράσει εδώ και αρκετά χρόνια την επιθυμία του να βοηθήσει την ομάδα της πόλης αλλά και γενικότερα την περιοχή του, βρέθηκε ο Κώστας (σ.σ. Κατσουράνης) στο δρόμο του και όταν ήρθε η κατάλληλη στιγμή έγινε η κίνηση. Το είχε καλλιεργήσει ο Πλάτωνας και μαζί με τον Κώστα ξεκίνησαν μία πολύ ωραία ιδέα. Με τη συμπαράσταση φυσικά και των υπόλοιπων κυρίων που βοηθούν ενεργά στο εγχείρημα. Είναι θέμα χρόνου η ομάδα να επιστρέψει στην Α’ Εθνική».

Για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ μέχρι στιγμής σχολίασε: «Στο φίλαθλο κόσμο του κακοφαίνεται το φυσιολογικό. Αυτό που γίνεται στις πρώτες αγωνιστικές είναι πως αν δεν παίξεις δεν κερδίζεις. Αυτό πρέπει να αναζητούμε όλοι. Τα προηγούμενα χρόνια είχε κριθεί τέτοια εποχή το πρωτάθλημα, τώρα η αλλαγή του σκηνικού μας κακοφαίνεται.»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χριστόγλου: «Καλό πρώτο ημίχρονο για τον Ολυμπιακό - Θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα γκολ»

Με 11' καθυστέρηση η σέντρα στην Τούμπα: Δεν ξεκινούσε το ματς ο Σρέντερ λόγω πανό για Κατσούρη, ΑΕΚ και Μελισσανίδη!

Η ενδεκάδα του Άρη: Με Ζαμόρα σέντερ φορ στη Λεωφόρο

Aποθεώνεται στην ανάπαυλα του Παναθηναϊκός-Άρης η ομάδα βόλεϊ γυναικών του «τριφυλλιού» για το πρωτάθλημα στου Ρέντη!

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός ήταν καλός με Ποντένσε για 60 λεπτά και απαράδεκτος για 30 λεπτά»

H ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Με τέσσερις αλλαγές κόντρα στον Άρη

Βόκολος: «Βάσει εικόνας δικαιούμασταν κάτι καλύτερο, το ύψος του σκορ είναι λίγο υπερβολικό»

Μεντιλίμπαρ: «Ανυπομονούμε όλοι για τον μεγάλο αγώνα με την Άστον Βίλα»

Κεφάτος Ολυμπιακός, γονάτισε τη Λαμία και… μάρσαρε για Άστον Βίλα!

Με Ζίβκοβιτς και Τάισον η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ

TAGS: A.E.K.