Το βράδυ της Δευτέρας ολοκληρώθηκε το στάδιο 2 στο Τσάμπιονς Λιγκ πινγκ πονγκ γυναικών, οριστικά στην τρίτη θέση του τέταρτου γκρουπ περιορίστηκε η Μοράφσκι Κρουμλόφ κι αυτή θα είναι αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα προημιτελικά του Europe Cup. Σύμφωνα με το σύστημα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, στις γυναίκες οι δύο πρώτες ομάδες από τα γκρουπ του Τσάμπιονς Λιγκ προκρίνονται στην τελική οκτάδα, ενώ οι τρίτες μετακινούνται στο δεύτερο τη τάξει ευρωπαϊκό διασυλλογικό Κύπελλο.

Η ομάδα της Τσεχίας έδωσε το τέταρτο και τελευταίο ματς με τη γαλλική Σεν Κουεντέν, έχασε με 3-0 σετ και βρέθηκε ουραγός στο γκρουπ και χωρίς νίκη. Θα πάει τώρα στο πάνω μέρος του ταμπλό του Europe Cup κι εκεί την περιμένει ο Παναθηναϊκός, που πρόσφατα πήρε την τιμητική πρόκριση στα προημιτελικά. Στη διοργάνωση συνεχίζουν, σε «νοκ άουτ» παιχνίδια, τέσσερις ομάδες από τα ισάριθμα γκρουπ του Τσάμπιονς Λιγκ και οι τέσσερις καλύτερες από τα προηγούμενα στάδιο του Europe Cup.

Μετά τη φάση των «16», είναι διπλοί και οι αγώνες της οκτάδας έχουν οριστεί από την ETTU για τα μέσα Δεκεμβρίου. Ήδη, οι υπεύθυνοι του Παναθηναϊκού και της Μοράφσκι συνεννοήθηκαν να γίνουν στην Τσεχία και οι δύο αγώνες, κάτι που διευκολύνει και το πρόγραμμα της ελληνικής ομάδας. Κανόνισαν να δώσουν διαδοχικά τα ματς την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 του μήνα.

Να σημειωθεί ότι νικήτρια στο τέταρτο γκρουπ αναδείχτηκε η Λιντς AG Φρόσμπεργκ, που έχει και στο ευρωπαϊκό ρόστερ της τη Μαλαματένια Παπαδημητρίου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube