Τον Ιανουάριο του 2022, στην καινούργια τότε βαθμίδα ατομικών αγώνων του World Table Tennis, είχαν αγωνιστεί στο Ντίσελντορφ τρεις Ελληνίδες πρωταθλήτριες, κάνοντας την περυσινή έναρξη για τα γαλανόλευκα χρώματα στις διεθνείς παρουσίες πινγκ πονγκ.

Φέτος, η γερμανική πόλη θα διοργανώσει δύο διαδοχικά Feeder τον Φεβρουάριο και η Ελλάδα θα έχει εκπροσώπηση με τον Γιάννη Σγουρόπουλο και την Κατερίνα Τόλιου. Το πρώτο θα διεξαχθεί 1417 Φεβρουαρίου και θα πάρουν μέρος και οι δύο κορυφαίοι εκπρόσωποί μας.

Το δεύτερο θα γίνει 21-24 Φεβρουαρίου κι εκεί θα συνεχίσει η Τόλιου.

Να σημειωθεί ότι συμμετοχή για ν’ αγωνιστούν στο Ντίσελντορφ είχαν δηλώσει κι άλλοι διεθνείς μας, όπως ο Γιώργος Σταματούρος και ο Κωνσταντίνος Αγγελάκης, ωστόσο επειδή υπολογίζονται οι θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη οι διοργανωτές δεν μπόρεσαν να κάνουν δεκτούς άλλους αθλητές από την Ελλάδα, οι οποίοι είναι χαμηλά στο ranking list.

Ο Σγουρόπουλος μπήκε στο WTT Feeder Dusseldorf I 2023 με το νούμερο 204 στην παγκόσμια κατάταξη και η Τόλιου στα WTT Feeder Dusseldorf I και II 2023 με το νούμερο 186. Τόπος διεξαγωγής το γυμναστήριο «Zentrum». Τα τουρνουά έχουν όλα τα ατομικά αγωνίσματα, αλλά οι δύο πρωταθλητές μας εμφανίζονται μόνο στο απλό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube