Στο Μάντσεστερ θα γίνει το WTT Feeder της Αγγλίας από την Πέμπτη 1 έως την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου και θα πάρουν μέρος τέσσερα μέλη των Εθνικών μας ομάδων πινγκ πονγκ. Ο Παναγιώτης Γκιώνης, η Ελισάβετ Τέρπου, η Μαλαματένια Παπαδημητρίου κι η Δήμητρα-Θωμαΐς Τσεκούρα θα κάνουν νέα δυνατά αγωνιστικά τεστ στο απλό και θα επιδιώξουν νέους βαθμούς για την παγκόσμια κατάταξη.

Οι τρεις αθλήτριες μεταβαίνουν την Τετάρτη στην αγγλική πόλη, καθώς αρχίζουν την προσπάθειά τους από το ταμπλό των προκριματικών την Πέμπτη. Ο Γκιώνης, που θ’ αγωνιστεί απευθείας στο κυρίως ταμπλό, θα πάει στο Μάντσεστερ την Πέμπτη κατευθείαν από την Πολωνία, όπου δίνει την Τετάρτη με την Μπογκόρια Γκρότζισκ τον πρώτο προημιτελικό του Europe Cup με αντίπαλο την Γκβιάζντα Μπιντγκόζ.

Υπεύθυνος προπονητής στο αγγλικό Feeder θα είναι ο ομοσπονδιακός των ανδρών, Κώστας Βατσακλής, ο οποίος, επίσης, την Πέμπτη θ’ αναχωρήσει από την Αθήνα.

Το Μάντσεστερ μπήκε φέτος πρώτη φορά στη σειρά αυτή της βαθμίδας των τουρνουά της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Θα φιλοξενήσει τους αγώνες στο «National Cycling Centre» και θα συγκεντρώσει σχεδόν 100 αθλητές κι αθλήτριες που επιζητούν δυνατά ματς κάτι λιγότερο από έξι μήνες μακριά πια από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και τα αγωνίσματα του διπλού, αλλά εκεί δεν θα υπάρχει ελληνική παρουσία. Οι κληρώσεις γίνονται την Τετάρτη.

Competition manager των αγώνων όρισε η World Table Tennis τον Δημοσθένη Μεσσήνη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΟΑΚΑ: Νέα περίφραξη 7,5 χιλιομέτρων και αναβαθμισμένο σύστημα ασφάλειας

Τετραήμερο δράσεων στο Αμοργιανό Φεστιβάλ 2026 «Vikelas Sports & Aegean Blue Classic Car IDORO»

ΕΦΟΕΠΑ: «Απαράδεκτη η έξωση από το ΣΕΦ - Καμία εναλλακτική λύση από πλευράς Πολιτείας»

Ο αθλητισμός ένωσε Αρχαία Ολυμπία, Κορυδαλλό & Κύπρο για το περιβάλλον

Ο μαραθώνιος της Ύδρας με διεθνή απήχηση

Προβληματισμός στον Παναθηναϊκό: Καμία απάντηση από τον Δήμο Γλυφάδας για το κλειστό στην εκπνοή της προθεσμίας!

Παναθηναϊκός Α.Ο.: Θέλει Γλυφάδα για έδρα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις - Εν αναμονή της απάντησης από τον Δήμο

Εκδόθηκε η προέγκριση της οικοδομικής άδειας για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στον Βοτανικό

Πλησιάζει τα 9.000 μέλη μέσα σε ένα μήνα ο Παναθηναϊκός ΑΟ!

Με επτά Έλληνες αρχίζει στη Ν. Κορέα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα βετεράνων πινγκ πονγκ 2026