Ικανοποιημένος από την πορεία των εργασιών για την «Αγια-Σοφιά», που είναι μάλιστα μπροστά από το χρονοδιάγραμμα, δήλωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στους συνεργάτες του σε πρόσφατη σύσκεψη που έγινε για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» ξεκαθάρισε σε όλους πως στόχος είναι το γήπεδο να είναι πανέτοιμο το καλοκαίρι του 2019, προκειμένου να μπει σε αυτό η ομάδα από την έναρξη της σεζόν 2019/20. Μάλιστα ζήτησε για το λόγο αυτό να παραμείνουν όσοι «τρέχουν» το συγκεκριμένο θέμα σε εγρήγορση για να ξεπερνιούνται τα όποια προβλήματα και εμπόδια προκύπτουν.

Στο μεταξύ, μέσα στο Δεκέμβριο αναμένεται η διαδικασία του διαγωνισμού για την ανάθεση του έργου σε κατασκευαστική εταιρεία. Ήδη το πλαίσιο της διαδικασίας του διαγωνισμού έχει δημιουργηθεί και έχει αρχίσει η ενημέρωση προς τις ενδιαφερόμενες κατασκευαστικές εταιρείες για να ετοιμάζουν τις προσφορές τους. Όσον αφορά στην υπογειοποίηση, που είναι απαραίτητη για το έργο, αναμένεται να αρχίσει με την άδεια της Περιφέρειας την άνοιξε του 2018. Όσον αφορά στην απόφαση να κηρυχτεί άκυρη η γενική συνέλευση που αφορούσε το παραχωρητήριο της Ερασιτεχνικής στη «Δικέφαλος 1924», θα γίνει έφεση που ίσως κατατεθεί και μέσα στη μέρα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Τι ισχύει για την ανανέωση Πινέδα - Το έξτρα κίνητρο που προσφέρει η ΑΕΚ»

Ολυμπιακός: «Δύο χρόνια πριν, οι νέοι μας λέοντες κατέκτησαν την Ευρώπη»

Το γράφημα με τη μάχη του τίτλου στη Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Το γκολ του Πινέδα κορυφαίο στις δυο πρώτες αγωνιστικές των playoffs

Νικολακόπουλος: «Η μεγάλη ομοιότητα στον Ολυμπιακό με τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ του 2024»

Αθανασίου: «Το τρίπτυχο του διαζυγίου του Παναθηναϊκού με τον Μπενίτεθ - Ότι είναι, να γίνει με σεβασμό»

Συλλυπητήρια του ΠΑΟΚ στον Ιβάν Σαββίδη για την απώλεια του αδελφού του

Τσορμπατζόγλου: «Το απωθημένο του ΠΑΟΚ είναι το Champions League, πρέπει να το διεκδικήσει μέσω της 2ης θέσης»

Τσανάκας: «Οι δανεικοί, τα σενάρια επιστροφών και το καυτό καλοκαίρι του Ολυμπιακού»

Κετσετζόγλου: «Περισσότερες πιθανότητες το Γιόβιτς-Βάργκα στη Λεωφόρο - Ο τρίτος φορ της ΑΕΚ μπορεί να είναι και πρώτος»

TAGS: A.E.K.