Ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι, καθώς σκόραρε στο 90+5’ και έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του.

Ο Σέρβος στάθηκε μετά τη λήξη του αγώνα στο πόσα πολλά σημαίνει αυτό το αποτέλεσμα, ενώ θυμήθηκε και τη χαμένη του ευκαιρία στο ντέρμπι της Τούμπας.

Αναλυτικά:

«Κάτι παρόμοιο είχε γίνει με τον ΠΑΟΚ και δυστυχώς δεν σκόραρα. Σήμερα τα πράγματα δεν ήταν εύκολα. Είχαμε στο μυαλό μας ότι έπρεπε να περάσουμε.

Αρχικά θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο στους συμπαίκτες μου για όσα κάναμε. Είμαι πολύ χαρούμενος για την εμφάνιση μας και την πρόκριση. Για ακόμη μία φορά πήρα μία ωραία μπαλιά από τον Μπερνάρ και κατάφερα να σκοράρω.

Σημαίνει πολλά αυτή η νίκη-πρόκριση. Είχαμε μία δύσκολη περίοδο. Σημαίνει πολλά για το μομέντουμ μας. Επιστρέψαμε στις νίκες».




ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!

Ο Βίντα παρέδωσε το περιβραχιόνιο στον Μπαλαμώτη!