Κύπελλο Ελλάδας

Το γκολ-όνειρο του Μλαντένοβιτς ήταν το πρώτο της καριέρας του με κεφαλιά!

Ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς λύτρωσε τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι με ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς, σκοράροντας, μάλιστα, για πρώτη φορά στην καριέρα του με το κεφάλι!

Με buzzer beater και πειστική εμφάνιση στο Περιστέρι, ο Παναθηναϊκός πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, επικρατώντας 2-0 του Ατρομήτου,

Οι «πράσινοι» ανέτρεψαν το εις βάρος τους 2-1 από το πρώτο ματς και με την καθαρή νίκη κόντρα στην ομάδα του Σάσα Ίλιτς, εξασφάλισαν το «εισιτήριο» για την τετράδα, όπου και θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ.

Για την ομάδα του Φατίχ Τερίμ, ωστόσο, χρειάστηκαν και κάποιες συγκυρίες, ώστε να έρθει αυτή η πρόκριση. Συγκεκριμένα, το «τριφύλλι» πήρε την πρόκριση με το παρθενικό γκολ του Ρούμπεν Πέρεθ στην Ελλάδα, o oποίος βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά στην Ελλάδα μετά από 108 ματς με την πράσινη φανέλα!

Το ακόμη σπουδαιότερο της υπόθεσης είναι ότι το τρομερό γκολ του Φίλιπ Μλαντένοβιτς, μπορεί να ήταν το δεύτερο στη μέχρι τώρα θητεία του στον Παναθηναϊκό, ήταν, όμως, το πρώτο, που πετυχαίνει ποτέ με κεφαλιά στην καριέρα του!

Ο έμπειρος Σέρβος αριστερός μπακ μετρά συνολικά 439 επίσημα ματς, με Λέγκια, Λέχια Γκντανσκ, Μπάτε Μπόρισοφ, Κολωνία, Ερυθρό Αστέρα, Σταντάρ Λιέγης, Μπόρατς και εθνική Σερβίας, έχοντας σκοράρει 31 φορές.

Το buzzer beater κόντρα στον Ατρόμητο, όμως, ήταν το πρώτο του με κεφαλιά και σίγουρα, τόσο ο ίδιος όσο και οι φίλοι του Παναθηναϊκού, θα το θυμούνται για την ομορφιά, αλλά και τη σημασία του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x