Συγκινητικές στιγμές τα ξημερώματα στο παιχνίδι που ο Τομ Μπρέιντιπέτυχε το 600ο touchdown γράφοντας ιστορία στο NFL.

Όχι, για αυτή την τεράστια επιτυχία του Αμερικανού παίκτη, αλλά για την ενέργεια του λίγο πριν το τέλος του αγώνα. Ο Τομ Μπράντι παρατήρησε ότι στην κερκίδα ήταν ένας 9χρονος που κρατούσε ένα χαρτόνι έχοντας γράψει επάνω του παρακάτω μήνυμα...

«Ο Τομ Μπρέιντι με βοήθησε να νικήσω τον καρκίνο στον εγκέφαλο», έγραφε το μήνυμα του Νόα Ριμπ, ο οποίος είχε πάει στο γήπεδο για να δει το είδωλό του χωρίς όμως να περιμένει την παρακάτω εξέλιξη.

Όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο ο Μπράντι στην πρώτη ευκαιρία που του δόθηκε πλησίασε το μέρος που ήταν ο 9χρονος στην κερκίδα, τον κοίταξε, έβγαλε το καπέλο που φορούσε, και του το φόρεσε. Μετά έπιασε το χέρι του νεαρού και τον χαιρέτησε, με τον νεαρό να έχει ξεσπάσει σε λυγμούς με την ενέργεια αυτή του 44χρονου άσου.



Φυσικά και το βίντεο έκανε τον γύρο του κόσμου, με τα αμερικανικά ΜΜΕ να επικροτούν τον Τομ Μπρέιντι για την ενέργειά του αυτή, υπογραμμίζοντας το γεγονός ότι όλα αυτά έγιναν την στιγμή που πετύχαινε ένα τεράστιο επίτευγμα.

Η ιστορία του Νόα, λίγο αργότερα, έγινε γνωστή με τον πατέρα του να μιλά σε ΜΜΕ και να περιγράφει τις συγκλονιστικές στιγμές που είχε περάσει ο γιός του.

«Τον Δεκέμβριο του 2020 ο Νόα διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο, μετά από εξετάσεις που έκανε λόγω έντονων πονοκεφάλων. Είναι μια από αυτές τις τραγικές στιγμές που έχεις διαβάσει ότι συμβαίνουν, με τη συνέχεια να είναι να γυρίζει μια οθόνη και τον γιατρό να ανακοινώνει: Έχεις καρκίνο», ανέφερε ο πατέρας του Νόα.

«Έτσι συνέβη και στην περίπτωσή μας. Απλώς γύρισαν μια οθόνη και μας έδειξαν τον όγκο στον εγκέφαλο του Νόα, στο κέντρο του. Μας είπαν ότι έχει καρκίνο και πρέπει σήμερα κιόλας να πάμε στο νοσοκομείο», εξιστορεί.

Ευτυχώς όλα πήγαν καλά, και όπως φάνηκε από τις τελευταίες εξετάσεις που έγιναν τον Ιούλιο ο καρκίνος είχε νικηθεί.

Στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ο Μπρέιντι μίλησε για τον μικρό. «Ήταν κάτι τρομερά γλυκό αυτό που έγραψε. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Νόα είναι ένα τρομερά σκληρό και δυνατό παιδί.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube