Το 39ο Σπάρταθλο ολοκληρώνεται, με σειρά αρκετών εκπλήξεων, μετά από την εκπληκτική απόδοση που έπιασε και όλη την διάρκεια του αγώνα, ο Νικητής του Φώτης Ζησιμόπουλος. Ο Αγρινιώτης αθλητής των υπεραποστάσεων, φάνηκε εξαιρετικά διαβασμένος, και προετοιμασμένος, για τον Ιστορικότερο αγώνα ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ. Απίστευτο για πολλούς … και όμως αληθινό για όλους εκείνους που είδαν με τα μάτια τους την αγωνιστική εξέλιξη του αγώνα.

Ο Έλληνας Ζησιμόπουλος Φώτης, τερμάτισε πρώτος με χρόνο 21:57:37”, ισοφαρίζοντας μάλιστα ένα από τα ρεκόρ του Κούρου, που είχε κάνει το 1986 . Φτάνοντας λίγο πριν τον τερματισμό του αγώνα, ο αθλητής Ζησιμόπουλος επευφημήθηκε από τους πολίτες της πόλης της Σπάρτης, οι οποίοι ξενύχτησαν περιμένοντας, την άφιξη του. Εν συνεχεία αγκάλιασε το άγαλμα του Βασιλιά Λεωνίδα στις 04:57 τα ξημερώματα, και τυλίχτηκε με την γαλανόλευκη σημαία.



Πίσω από τον Νικητή του αγώνα, τερμάτισαν άλλοι 6 αθλητές , με 2ο τον Μπρούνερ Ράντεκ από την Τσεχία, με χρόνο 23:17:30, γνωστό και αγαπητό στο κοινό του Σπαρτάθλου καθώς έχει τερματίσει και τις 5 φορές που έχει συμμετάσχει, και μάλιστα τις 4 τελευταίες είναι σταθερά εντός 3άδας.

Την τρίτη θέση κατέλαβε ,ο επίσης Τσέχος αθλητής , Σούμνι Μίλαν με χρόνο 23:52:57, βελτιωμένος για αυτός από την προηγούμενη φορά που συμμετείχε το 2018 (είχε βγει 5ος κάνοντας 1,5 ώρα επιπλέον).

Την 7 αδα συμπληρώνουν, ο Ισπανός Πενάλμπα Λόπεζ Ιβάν και ο Λετονός Βακβαγκάρις Μάτις , ο Χορτσίσκα Γίρι από την Τσεχία καθώς και η πρώτη γυναίκα αθλητής, η Τζαβίτσα Ντιάνα, από την Αυστρία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός Α.Ο.: Θέλει Γλυφάδα για έδρα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις - Εν αναμονή της απάντησης από τον Δήμο

Εκδόθηκε η προέγκριση της οικοδομικής άδειας για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στον Βοτανικό

Πλησιάζει τα 9.000 μέλη μέσα σε ένα μήνα ο Παναθηναϊκός ΑΟ!

Με επτά Έλληνες αρχίζει στη Ν. Κορέα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα βετεράνων πινγκ πονγκ 2026

Ευχαρίστησε ΠΑΕ και Αλαφούζο ο Παναθηναϊκός ΑΟ!

ΑΕΚ: Γενική Συνέλευση στην Ερασιτεχνική - «Θα υπάρξει ενημέρωση επί των όσων ψευδών και συκοφαντικών διαχέονται»

Νίκος Κακλαμανάκης: Δικαίωση στον Άρειο Πάγο για τη δικαστική διαμάχη με την Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία

Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ Under 21 και τα ζευγάρια των Ελλήνων αθλητών

Άγγιξε τα 15.000 μέλη ο Παναθηναϊκός ΑΟ!

Η πρεμιέρα της Τέρπου στο WTT Contender πινγκ πονγκ της Βόρειας Μακεδονίας