Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του αποψινού αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη για την πρεμιέρα των playoffs, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Με αφορμή τα 99 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου, ο ρεπόρτερ της ομάδας έκανε μία παρατήρηση πως την τελευταία εικοσαετία ο Ολυμπιακός έχει παίξει μόνο δύο φορές σε αυτή τη μέρα, και τις δύο στο Καραϊσκάκη, κερδίζοντας 3-0 την ΑΕΚ το 2013 και 4-1 του Άρη το 2019.

Αναφερόμενος στα της ενδεκάδας, είπε πως είναι πλήγμα για τον Μεντιλίμπαρ που δεν έχει στη διάθεσή του τον Αλεξανδρόπουλο και τον Ζέλσον, δύο παίκτες που θα μπορούσαν απόψε να είναι βασικοί και ανέλυσε πώς έχει η κατάσταση για τη θέση του δεξιού στόπερ, αντί του τιμωρημένου Ρέτσου.

Επίσης, τόνισε πως είμαστε εν αναμονή ενός ακόμη sold out μέσα σε λίγες ημέρες μετά τον αγώνα με την Μακάμπι, καθώς έχουν μείνει κάποια λίγα εισιτήρια, που διατίθενται ηλεκτρονικά και από το Καραϊσκάκη, τα οποία είναι σχεδόν σε όλες τις τιμές.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι 10 φωτογραφίες που σημάδεψαν την «ερυθρόλευκη» εποχή του Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό

Τέλος εποχής: Οι 353 ημέρες που έγραψαν τον Μεντιλίμπαρ στην ιστορία του Ολυμπιακού

Οι κορυφαίοι που αποθέωσαν τον Αλγκουαθίλ: Σιμεόνε, Μουρίνιο, Ενρίκε

«Γιατί τώρα;»: Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για τις καταιγιστικές εξελίξεις στον Ολυμπιακό με την αποχώρηση Μεντιλίμπαρ

Ολυμπιακός: Δύο ραντεβού είχε σημερα ο Μονκάδα με τον Αλγκουαθίλ στη Μαδρίτη!

Ροντινέι σε Μεντιλίμπαρ: «Έχεις κερδίσει τόσα, δεν χρειάζεται να αποδείξεις τίποτα και σε κανέναν»

Νικολακόπουλος: «Ο Ιμανόλ Αλγκουαθίλ αναλαμβάνει από αύριο τον Ολυμπιακό»!

Τέλος ο Μεντιλίμπαρ από τον Ολυμπιακό!

Δεσύλλας: «Για το απόλυτο νικών με την Κηφισιά - Οι σκέψεις του Νίστρουπ για την ενδεκάδα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο Ιβάνοβιτς βρίσκεται στη λίστα του ΠΑΟΚ, ωστόσο δεν έχει πολλές πιθανότητες να αποκτηθεί»