Stoiximan Super League

Τσανάκας: «Επιστρέφει η κανονικότητα στον Ολυμπιακό, απαγορεύεται να κάνει τα ίδια λάθη σε δεύτερο σερί ματς»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Γιώργο Τσανάκα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του αποψινού ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη, μετέφερε ο Γιώργος Τσανάκας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι γιορτινή η σημερινή ημέρα στον Ολυμπιακό, 99 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου, και το καλύτερο δώρο για εμένα είναι η παραμονή του Μεντιλίμπαρ στην ομάδα. Κάτι που ήθελε ο Βάσκος προπονητής, ο οποίος έχει δουλέψει αυτό το διάστημα στην ομάδα, και μετά τη Μακάμπι επισφραγίστηκε η συμφωνία μετά και την άφιξη του μάνατζέρ του», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Μετά την πρόκριση επί της Φερεντσβάρος, η ιδέα που είχε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο μυαλό του, και είναι κάτι θετικό για τον Ολυμπιακό, παρά την ήττα και τη βαριά ήττα από τη Μακάμπι. Ο Ολυμπιακός επιστρέφει σε μία κανονικότητα και ο Μεντιλίμπαρ είχε υπογράψει αρχικά για 4 μήνες και τώρα όλοι κοιτούν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τον Ολυμπιακό, ο οποίος παρά την ήττα από τη Μακάμπι, έχει το μομέντουμ, αφού ο προπονητής με τους ποδοσφαιριστές δουλεύουν πάρα πολύ καλά. Ο Ολυμπιακός στο ματς της Πέμπτης εμφάνισε όλες τις αδυναμίες του και δεν πρέπει σε δεύτερο παιχνίδι να επαναληφθούν τα ίδια λάθη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x