Τα ευχάριστα νέα τα οποία προκύπτουν από τον Ρέντη και τις προπονήσεις του Ολυμπιακού μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Όπως ανέφερε ο ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων οι Μασούρας, Ρατζέλοβιτς, Μαντί Καμαρά και Ανδρούτσος που είχαν κάποια θέματα, μικρότερα ή μεγαλύτερα θα είναι διαθέσιμοι για τον πρώτο αγώνα με τον Απόλλωνα την Πέμπτη. Αφετέρου δε ο Χουάνγκ σιγά-σιγά ανεβάζει ρυθμούς και βγάζει στις προπονήσεις αυτά τα στοιχεία για τα οποία τον πήρε ο Ολυμπιακός.

Επιπλέον ο Κορμπεραν είναι ευχαριστημένος και με τον πιτσιρικά, Αλίγιαγκιτς, με τον Τσέχο σεντερ φορ να τα πηγαίνει καλά με της προπονήσεις με την πρώτη ομάδα.

Ακούστε τι άλλο είπε για τις μεταγραφές και ειδικά για τον Ντιαλό της Γιουνάιτεντ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στον Βόλο ο Ηλιόπουλος-Αποθεώθηκε από τους φίλους της ΑΕΚ

Μπενίτεθ: «Πιο δύσκολο το έργο για εμάς κόντρα στον Άρη, να είμαστε ανταγωνιστικοί για να φτάσουμε στη νίκη»

Έξι αλλαγές από Μεντιλίμπαρ: H ενδεκάδα του Ολυμπιακού στις Σέρρες!

Κάτρης: «Έχω μεγαλώσει στον Παναθηναϊκό και τον αγαπώ πραγματικά - Ένιωθα ότι ζούσα σε ένα ψέμα στην Τσεχία»

Κέρκεζ: «Μπράβο σε Σπανό, Αγγελόπουλο, σταφ, παίκτες και κόσμο!»

Πολύ όμορφη κίνηση από την ΑΕΚ, θα μοιράσει δωρεάν κασκόλ στους μικρούς φίλους της στο Πανθεσσαλικό

Τσακίρης: «Συγκλονιστικό αυτό που επικρατεί στον Βόλο, η ΑΕΚ του Νίκολιτς έχει κερδίσει τον κόσμο»

Αθανασίου: «Πολύ σημαντικό ματς το σημερινό - Πρέπει να κάνει το 3/3 ο Παναθηναϊκός πριν την Μπέτις»

Ολυμπιακός: «Τουλάχιστον 2 ώρες πριν στο γήπεδο για να αποφευχθεί ταλαιπωρία»

ΠΑΟΚ 100: Το «4» της μνήμης – Η συγκινητική αναφορά στους επτά οπαδούς που χάθηκαν στη Ρουμανία