Stoiximan Super League

Καμία απολύτως εμπλοκή του Ολυμπιακού για τον Μπερνάρντ

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ότι παρά τα όσα αναφέρονται ο Ολυμπιακός δεν έχει καμία εμπλοκή για τον Μπερνάρντ.

Καμία απολύτως εμπλοκή για τον Μπερνάντ δεν υπάρχει από τον Ολυμπιακό. Αυτή την πληροφορία μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, επισημαίνοντας ότι προκύπτει από το ρεπορτάζ των ερυθρολεύκων.

Η πληροφορία αυτή έρχεται να μπει απέναντι στο tweet, δημοσιογράφου από την Αργεντινή που έκανε λόγο για μάχη μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού για την απόκτηση του παίκτη, ο οποίος -πάντα όπως ανέφερε το tweet αυτό- έπρεπε να πάρει την τελική απόφαση για το «πού» θα συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Μπερνάρντ, βάσει των τελευταίων πληροφοριών είναι κοντά στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο υπάρχει προφορική συμφωνία. Μάλιστα, αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις και η αποτύπωση της συμφωνίας και εγγράφως στο συμβόλαιο. Κάτι που όταν συμβεί, θα δώσει και το «ΟΚ» στον παίκτη να μπει στο αεροπλάνο για να βρεθεί στην Ελλάδα, να ανακοινωθεί και να ενσωματωθεί στους πράσινους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x