Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά την αγχωτική νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης στην Αρκαδία για την 11η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας χαρακτήρισε «διπλό ανακούφισης» τη χθεσινή επικράτηση των Πειραιωτών στην Τρίπολη, σχολιάζοντας ότι και ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ, δυσκολεύτηκαν πολύ μετά τα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια, η δε ΑΕΚ άνοιξε το δρόμο για τη νίκη με ένα γκολ άκυρο και τόνισε ότι η ομάδα του Μαρτίνεθ είχε το πιο δύσκολο έργο με δύο σερί εκτός έδρας στο Λονδίνο και την Αρκαδία, δοκιμάστηκε από τον Αστέρα, αλλά έστω οριακά πήρε το ζητούμενο.

Εξέφρασε την άποψη, ότι η ιδέα του Ισπανού προπονητή να παίξει για πρώτη φορά στην αρχική ενδεκάδα χωρίς τον Φορτούνη και τον Ποντένσε, αποδείχθηκε κακή, και προέβλεψε ότι δεν θα γίνει ξανά κάτι τέτοιο.

«Το να μην ξεκινάει ο ένας από τους δύο, γιατί δεν έχει ανάσες, είναι λογικό. Το να μην ξεκινούν και οι δύο, δεν είναι. Ειδικά όταν παίζει από την αρχή ο ευρισκόμενος σε κακή κατάσταση Ελ Καμπί και όταν ο Σολμπάκεν έχει εικόνα… μηδενικού», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την αεράτη ΑΕΚ, το κέρδος του Παναθηναϊκού και το «μπλόκο» στον ΠΑΟΚ

Μάνταλος: «Πήραμε τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς με επιβλητική νίκη - Χάρηκα περισσότερο το γκολ από την ασίστ»

Λουτσέσκου: «Στο παρελθόν τέτοια παιχνίδια τα χάναμε - Ήταν το χειρότερο ματς από άποψη κόπωσης»

Μουκουντί ο 20ός διαφορετικός σκόρερ της ΑΕΚ φέτος

Μπενίτεθ: «Η ομάδα βελτιώνεται και δείχνει πράγματα που θέλουμε - Έπρεπε να είχαμε τελειώσει το ματς στο ημίχρονο»

Γκεοργκίεφ: «Ένιωσα καταπληκτικά, άγγιξε το τέλειο η ομάδα»

Νίκολιτς: «Το τελικό σκορ μιλά από μόνο του - Πρέπει να δουλέψουμε για να μην κάνουμε δώρα στον αντίπαλο»

Τσορμπατζόγλου: «Αλλοιώνεται και χειροτερεύει η εικόνα του ΠΑΟΚ»

Μουκουντί: «Δουλέψαμε πολύ αυτήν την εβδομάδα - Πρέπει να κάνουμε το ίδιο και την επόμενη»

Παπαδόπουλος: «Δεν είχαμε πάθος, να μας γίνει μάθημα η ήττα»