Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Ο Φορτούνης έχει αποδείξει πολλές φορές την αξία του στον Ολυμπιακό - Σκιά του εαυτού του ο Ελ Καμπί»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Νίκο Σταματέλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά την αγχωτική νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης στην Αρκαδία για την 11η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Φορτούνης έχει αποδείξει σε πολλούς αγώνες, πως μπορεί να αλλάξει την εικόνα του Ολυμπιακού σε ένα παιχνίδι. Περίμενα πως κάποια στιγμή τον βάλει και θα αλλάξει εικόνα η ομάδα. Δεν γίνεται, όμως, κάθε φορά να περιμένεις τα πάντα από τον Φορτούνη. Δεν είναι ότι λείπει ο Φορτούνης και οι υπόλοιποι μαγεύουν με την παρουσία τους στο γήπεδο», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Επίσης, δεν μπορεί να υπάρξει θέμα σύγκρισης με τον Σκάρπα, από τον οποίο περιμένουμε πράγματα, γιατί είναι καλός παίκτης. Με Σολμπάκεν, Σκάρπα και Ελ Καμπί στην κατάσταση που είναι τώρα, τι να σου κάνει η ομάδα. Ο Μαρτίνεθ αντιμετωπίζει δυσκολίες για να προετοιμάσει την ομάδα, αλλά αυτό το γνωρίζει εξ αρχής και χθες οι επιλογές του δεν του βγήκαν. Πρέπει να προβληματιστεί περισσότερο για την επίθεση», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Ο Ελ Καμπί, όχι μόνο δεν σκοράρει, αλλά δεν προσφέρει κάτι μέσα στο γήπεδο. Πέρα από τον Ρέτσο που έτρεχε να μαζέψει κάποιες φάσεις, οι υπόλοιποι αμυντικοί προβλημάτισαν με την εικόνα τους στον αγώνα. Ευτυχώς που δεν μπορούσε να συνεχίσει ο Ποντένσε και μπήκε ο Ιμπόρα και ο Ολυμπιακός αντί να είναι με δύο χαφ, πήγε με την είσοδο του Ισπανού με τρία χαφ, τη στιγμή που δεχόταν μεγάλη πίεση από τον Αστέρα Τρίπολης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x