Περί των τριών στόπερ του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος εξήγησε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 -μιλώντας στους Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη Καρπετόπουλο- την απόφαση του Πέδρο Μαρτίνς να παρατάξει τους Πειραιώτες με τρεις κεντρικούς αμυντικούς κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Αναφέροντας τους τρεις λόγους λόγω των οποίων «υποχρεώθηκε» να κάνει τη συγκεκριμένη επιλογή.

Πρώτον, ο Λαλά (έγινε αλλαγή στο 66’), ο οποίος ήταν εκτός με τον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά και ο Ρέαμπτσουκ είχαν προβλήματα και ήταν σχεδόν αδύνατο να βγάλουν το ενενηντάλεπτο

Δεύτερον, δεν είχε τρίτη επιλογή για τα χαφ λόγω των γνωστών απουσιών και η εξτρά λύση ήταν ο Σουρλής. Τρίτον, δεν μπορούσε να παίξει 4-3-3, καθώς είναι σαφές ότι ο Βαλμπουενά δεν έχει αντοχές για να ξεκινάει, ενώ ο Βρουσάι δεν άρπαξε τις ευκαιρίες τις οποίες πήρε στα διαδοχικά παιχνίδια με Λεβαδειακό και Απόλλωνα Σμύρνης.

Παράλληλα, ο Πέδρο Μαρτίνς ήθελε να αξιοποιήσει τους τρεις καλούς στόπερ που έχει, έστω και αν ο Παπασταθόπουλος προερχόταν από θλάση και ο Μανωλάς από αγωνιστική απραξία 3,5 μηνών. Κάτι που αποτέλεσε έναν επιπλέον λόγο για να παίξει με τρεις πίσω, ώστε να καλύψει τα προβλήματά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube