Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός θα αρχίσει να έχει πρόβλημα αν δεν κερδίσει τον ΠΑΣ»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος.

Στους λόγους για τους οποίους ο Παναθηναϊκός δεν ένιωσε απειλή από τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Ολυμπιακός, για την εικόνα που παρουσίασε επιθετικά και ήταν μηδέν, πήρε ένα καλό αποτέλεσμα. Μην ξεχνάμε ότι η Λεωφόρος είναι η πιο δύσκολη έδρα στο ελληνικό πρωτάθλημα, πιο δύσκολη από την Τούμπα, το ΟΑΚΑ ή παλιότερα τη Φιλαδέλφεια. Ο Ολυμπιακός, άμα βγάλουμε το περσινό 4-1 στα πλέι οφ που ο ΠΑΟ είχε τον προπονητή, τον τερματοφύλακα και τον στόπερ της Β' ομάδας, διπλό στη Λεωφόρο είχε να κάνει από το γκολ του Μήτρογλου το 2013. Το αμέσως προηγούμενο ήταν το 2001 με το ιστορικό 4-1 με προπονητή τον Λεμονή», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Κανέναν δεν ευχαριστεί μία τέτοια εικόνα, όμως αν καταφέρει και πάρεις το πρωτάθλημα, κανέναν δεν θα τον απασχολεί αν πήρες ισοπαλία με αυτό τον τρόπο στη Λεωφόρο. Δεν είναι ευχάριστη η εικόνα που είδαμε χθες, αλλά είναι σημαντικό ότι μπόρεσε και πήρε μία ισοπαλία με τα δεδομένα του. Γενικά έχει πρόβλημα στο επιθετικό κομμάτι τελευταία ο Ολυμπιακός. Είναι ένα θέμα, πάντως, να σου λείπουν έξι παίκτες και άλλοι πέντε να προέρχονται από τραυματισμούς, κορωνοϊό και άλλοι να έχουν να παίξουν αρκετό καιρό», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν ήταν απειλητικός ο Ολυμπιακός απέναντι στο «τριφύλλι», ενώ μίλησε και για τις προσθήκες που έγιναν και εκείνες που θα γίνουν το προσεχές διάστημα, καταλήγοντας με την φράση: «Αν ο Ολυμπιακός δεν κερδίσει την Κυριακή τον ΠΑΣ στο Καραϊσκάκη, τότε θα αρχίσει να έχει πρόβλημα...».

Ακούστε το σχετικό διάστημα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x