Stoiximan Super League

Κλείστηκαν στα αποδυτήρια Μαρτίνς και παίκτες

Συζήτηση είχαν Πέδρο Μαρτίνς και παίκτες του Ολυμπιακού μετά το ντέρμπι στη Λεωφόρο, καθώς ήταν δεύτερη εμφάνιση που δεν ικανοποίησε.

Προβληματισμός έχει προκύψει στον Ολυμπιακό μετά την εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, ματς το οποίο το δεύτερο συνεχόμενο το οποίο ήταν κακό σε απόδοση από πλευράς «ερυθρολεύκων», έπειτα από αυτό της Ριζούπολης κόντρα στον Απόλλωνα.

Κατόπιν τούτου, όπως μετέδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, Πέδρο Μαρτίνς και παίκτες κλείστηκαν στα αποδυτήρια πριν από τη σημερινή προπόνηση και συζήτησαν για αυτή τη νέα κακή εμφάνιση εντός 2022. Όπως ήταν φυσικό, ο Πορτογάλος προπονητής εξέφρασε τα έντονα παράπονά του για αυτές τις δύο εμφανίσεις, με τους παίκτες από τη δική τους πλευρά να δίνουν τις δικές τους εξηγήσεις για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Μεταξύ άλλων, έγινε κουβέντα και σε επίπεδο τακτικής και για τη χρησιμοποίηση του 3-4-3 και πώς αυτό λειτουργεί τόσο στο αμυντικό, όσο και στο επιθετικό κομμάτι.

Η αίσθηση που επικρατεί στου Ρέντη είναι ότι έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση από την οποία θα προκύψουν θετικά αποτελέσματα και η ομάδα θα ξαναβρεί τον δρόμο εν όψει των προσεχών αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x